Închide meniul

Gică Hagi, nou discurs manifest despre situația din România! ”Românul ce face? Mai construim ceva, mai clădim ceva?”

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 8:43

Reclamă
Gică Hagi, nou discurs manifest despre situația din România! ”Românul ce face? Mai construim ceva, mai clădim ceva?”

Gică Hagi, reacţie după declaraţiile lui Dan Şucu

Gică Hagi, răspuns la "autodenunţul" lui Gigi Becali / Hepta

”Domnilor, Guvernul, cei din politică, susțineți fotbalul, sportul, cum susțin cei de afară. Trebuie bugete, așa cum orice multinațională are. Am spus de tehnic, acum spun de administrativ, bugete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Facilități pentru sport se cheamă. De cine trebuie făcute? De multinaționale! Angrenați multinaționalele în sport! Suntem privați. În ’90 ne-am privatizat. Multinaționalele să vină să susțină. Produc bani cu nemiluita în România, miliarde. Cum se susține?

Gică Hagi, discurs manifest despre situația din România

Primăriile, consiliile să facă infrastructură, străzi, parcuri, spitale, terenuri de fotbal și să vedeți cum înflorește România. N-o să mai fie totul gri, negru. De asta a ajuns Dinamo cum a ajuns, aici e problema mare.

Într-un campionat normal există formatori, există bază, piramida care trebuie să formeze și cluburi care să-și dorească performanța. România își dorește să iasă în Europa?

Dragilor, vă mai doriți sau o lăsați moale? Unde sunt echipele mari, cu bugete de 20-30 de milioane? Cum să plătim jucătorii, unde să-i găsim? Îți fug ăia în trei secunde, abia așteptăm să-i vindem. Românul ce face? Mai construim ceva, mai clădim ceva?”, a spus Hagi, în conferința de presă de după Farul – Voluntari 3-0.

Reclamă

Gică Hagi, dezvăluiri despre starea lui Ianis Hagi

Gică Hagi a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Ianis Hagi. Mijlocașul lui Rangers s-a operat după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate. Au apărut zvonuri că internaționalul român ar putea lipsi chiar și nouă luni, acesta fiind cel mai negru scenariu.

„Regele” a vorbit cu fiul său și asigură că mijlocașul de 23 de ani nu este cu moralul la pământ. Ianis este sub stricta supraveghere a medicilor de la Rangers și a început recuperarea. Gică Hagi a dezvăluit care este capitolul la care stă mai bine decât el Ianis.

„(Reporter: Cum este cu moralul Ianis?) E bine, e conștient… ați văzut și mesajul lui pe care l-a trimis imediat. Dacă a scris asta sunt sigur că e focusat, e bine pus. E conștient că a avut un ghinion mare dar, cum a zis, o să învețe din toate și o să-l facă mai puternic.

Reclamă 4 / 0/3

Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, și l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui, foarte bun. Asta e, o să o ia… trebuie să stea 6 luni, cât are, doctorii știu de acolo și el. E bine moral, vrea să facă orice, își face un program cu cei de la Rangers, împreună, un program de reabilitare postoperatoriu care să-l facă să ajungă ca nou iarăși. E disponibil, e încrezător, e mult mai puternic decât mine ca și mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depășit deja. El e 100% profesionist!

Cum a zis Steven Gerrard, câteodată teama lui e că stă prea mult pe teren. Așa a declarat, nu? Îi place și sperăm să revină cât mai repede, cum a fost înainte„, a declarat Gică Hagi.

Managerul tehnic de la Farul anunță că antrenorul lui Rangers va trebui să aibă răbdare cu Ianis Hagi. Acesta va avea nevoie de timp pentru a reveni la cea mai bună formă.

„Când va reveni trebuie să-i dai timp să revină, o lună, două, sau șase luni, să revină la forma care era. Era puternic, pe vârf, dar asta e. Face parte din joc, s-a întâmplat și are lângă el echipa, oameni care îl iubesc și țin la el. Fiecare încearcă să facă lucrurile așa cum trebuie ca să-și revină„, a mai spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și