Închide meniul

Gică Hagi nu ar mai putea lucra cu Gigi Becali. „Regele” s-a enervat la conferinţa de presă. „Dacă ajungeţi să-mi faceţi echipa…”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 14:44

Gică Hagi nu ar mai putea lucra cu Gigi Becali. „Regele s-a enervat la conferinţa de presă. „Dacă ajungeţi să-mi faceţi echipa…

Gică Hagi

Captură Youtube

Constănţenii sunt fără succes în ultimele cinci meciuri cu Sepsi. Hagi are aşteptări mari şi speră să poată sparge gheaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi nu ar mai putea lucra cu Gigi Becali

Un meci acasă, unde ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Avem lotul complet, au venit şi copiii care au fost la lot. Ştim că va fi un meci greu, echilibrat, aşa cum au fost toate partidele cu Sepsi. Ne dorim cele trei puncte, sperăm să le luăm, sunt importante! Sperăm ca publicul să vină şi să ne sprijine„, a declarat Gică Hagi.

A fost şi un moment în care „Regele” s-a enervat la conferinţa de presă. „După trei goluri fără gol primit, Arpad Tordai e greu de scos din poartă?”, a fost întrebarea care nu a fost pe placul lui Hagi.

Dacă ajungeţi să-mi faceţi şi echipa, atunci faceţi-o dumneavoastră. Încă nu vă dau răspunsul acum, dar trebuie să ştiţi că Aioani, de când a semnat, este portarul numărul 1 a echipei. Chiar dacă Arpi a făcut foarte bine. Într-un fel sau altul v-am dat răspunsul. Avem cel mai bun portar care a fost la Olimpiadă, nu? A apărat foarte bine şi a făcut un sezon foarte bun„, a fost reacţia antrenorului de la Farul.

Mihai Aioani a revenit la Farul după ce a fost în lotul lui Rădoi la Jocurile Olimpice 2020. Goalkeeperul de 20 de ani a fost titular în toate cele trei partide, cu Honduras, Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. A avut presataţii remarcabile.

Reclamă

Răbufnirea „Regelui” vine într-un moment în care Dinu Todoran este arătat cu degetul la FCSB. Totul după ce Gigi Becali a spus, fără ocolişuri, că el face schimbările la vicecampioana României.

Eu mă distrez. Cine nu joacă bine, îl schimb… încerc să refac ceea ce s-a stricat. Bine mă, fac eu schimbările, care e problema dumneavoastră? Aşa fac eu că aşa se face, ca să nu intri în faliment.

Dinu Todoran antrenează, el a făcut echipa de start, cum adică nu are ce să vorbească? Mă distrez şi cu voi, dacă tot mă distrez„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi, reacţie categorică la conferinţa de presă
  • Viitorul – Sepsi, luni, 18:30, LIVE SCORE pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și