Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi, un nou război cu FRF: ”Să le fie rușine!”. Răspuns și pentru Basarab Panduru, în cazul „Enes Sali”: ”Nu sunt eu de vină, Pandurelu!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 15:00

Gică Hagi, un nou război cu FRF: ”Să le fie rușine!”. Răspuns și pentru Basarab Panduru, în cazul „Enes Sali: ”Nu sunt eu de vină, Pandurelu!”

Gică Hagi, un nou război cu FRF. Răspuns și pentru Basarab Panduru, în cazul Sali

Colaj Gică Hagi, Basarab Panduru şi Enes Sali / Hepta

  • Gică Hagi, un nou război cu FRF
  • Răspuns și pentru Basarab Panduru, în cazul Enes Sali

Gică Hagi a pornit un nou război cu FRF! Enes Sali, „perla” sa de doar 16 ani care în noiembrie 2021 debuta la echipa naţională de seniori, a ajuns rezervă pentru România U17. Basarab Panduru l-a „taxat” pe „Rege” din acest motiv, iar replica fostului mare internaţional nu a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mai are vreun tânăr în momentul ăsta pe care să vină cineva să dea un milion de euro? Sali nici nu a apărut, nu că a dispărut. Te duci la naţională şi apoi vii la U19 şi nu eşti nimic, nici nu joci”, a fost declaraţia lui Basarab Panduru care l-a enervat pe Gică Hagi.

Gică Hagi, un nou război cu FRF

”Ce face Sali? Nu sunt eu de vină, Pandurelu (n.r. – Basarab Panduru) că nu îl bagă ăia. El cu mine a jucat, ai uitat că a jucat? A jucat în play-off. A jucat un copil de 16 ani, nu a dispărut, domnu Panduru, el la Farul a jucat în play-off și are 16 ani. Că nu îl bagă ceilalți, păi ce eu mă duc să le fac echipa? Sunt eu de vină că l-au luat la lotul național și după aia nu-l mai bagă?

Reclamă

Părererea mea, să le fie rușine. Celor care au făcut asta să le fie rușine. E greu să înțeleagă copilul ăla, are doar 16 ani. E greu să mai înțeleagă cum într-o zi ajunge acolo și dup-aia nu joci, nici la 17 ani, ești rezervă la U17, așa ceva. Dup-aia spunem că are probleme. Păi cum să o înțeleagă?”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

”Ca să vând cum vindeam înainte, trebuie să fiu campion. La juniori, avem 31 de titluri, cu cele de la echipa mare, 34. Ce club din România are 34 de titluri în ultimii 10 ani. Farul! Farul are. Vedeți ce a făcut Hagi, asta e muncă bine făcută. D-aia mă respectă lumea, d-aia mă apreciază. Am investit în copii și trebuie să investim în copii!”, a mai spus „Regele”.

Reclamă

Gică Hagi cere de urgenţă o lege în România: „Luați-o, faceți-o! Dacă nu, suntem pierduți!”

Gică Hagi cere de urgenţă o lege în România. „Regele” este de părere că sportul românesc poate fi salvat dacă în ţara noastră am avea o lege prin care 3% din cifra de afaceri a unei firme ar ajunge la cluburi.

„Domnilor, e ultima oară când zic, să nu mă mai întrebați niciodată nimic: dacă vreți să iasă fotbalul românesc din ce e, din groapă, dați o lege simplă Guvernul, cu multinaționalele, pe care v-a zis-o Hagi de acum 5-6 ani. A fost la minister, la finanțe, cu cei mai mari sportivi ai României, pe 8 ianuarie, acum 7 ani. Am și dat-o la minister, acum 2 ani iar m-au chemat, le-am dat și scris. Dup-aia vine altu, îmi cere și ăla. Eu toată ziua să vin să vă dau? Dați legea cu multinaționalele care să ajute din cifra de afaceri. 1-2-3% din cifra de afaceri, o zic public.

Luați-o, faceți-o, dacă nu, nu mai avem nicio șansă, suntem pierduți. 3% din cifra de afaceri din cifra de afaceri deductibilă. Dintr-un miliard, din 500 de milioane, din 3 miliarde. Fac bani la noi în țară. Cine? Firmele. Trebuie să vină să aranjeze, că sunt branduri. E atât de simplu și căutăm acul din fân. Cineva trebuie să ia taurul de coarne, cei care ne conduc, cei de sus. Politic. Trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc, pentru cultură, sport și sănătate!”, a declarat Gică Hagi, într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”