Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi cere de urgenţă o lege în România: „Luați-o, faceți-o! Dacă nu, suntem pierduți!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 14:32

Gică Hagi cere de urgenţă o lege în România: „Luați-o, faceți-o! Dacă nu, suntem pierduți!

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi cere de urgenţă o lege în România. „Regele” este de părere că sportul românesc poate fi salvat dacă în ţara noastră am avea o lege prin care 3% din cifra de afaceri a unei firme ar ajunge la cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cifra de afaceri a unei firme este compusă din toate veniturile rezultate din prestarea de servicii şi vânzarea de produse înscrise în activitatea firmei. Sunt excluse reducerile comerciale şi taxa TVA.

Gică Hagi cere de urgenţă o lege în România

„Domnilor, e ultima oară când zic, să nu mă mai întrebați niciodată nimic: dacă vreți să iasă fotbalul românesc din ce e, din groapă, dați o lege simplă Guvernul, cu multinaționalele, pe care v-a zis-o Hagi de acum 5-6 ani.

A fost la minister, la finanțe, cu cei mai mari sportivi ai României, pe 8 ianuarie, acum 7 ani. Am și dat-o la minister, acum 2 ani iar m-au chemat, le-am dat și scris. Dup-aia vine altu, îmi cere și ăla. Eu toată ziua să vin să vă dau? Dați legea cu multinaționalele care să ajute din cifra de afaceri. 1-2-3% din cifra de afaceri, o zic public.

Luați-o, faceți-o, dacă nu, nu mai avem nicio șansă, suntem pierduți. 3% din cifra de afaceri din cifra de afaceri deductibilă. Dintr-un miliard, din 500 de milioane, din 3 miliarde. Fac bani la noi în țară.

Reclamă

Cine? Firmele. Trebuie să vină să aranjeze, că sunt branduri. E atât de simplu și căutăm acul din fân. Cineva trebuie să ia taurul de coarne, cei care ne conduc, cei de sus. Politic. Trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc, pentru cultură, sport și sănătate!”, a declarat Gică Hagi, într-o conferință de presă.

Gică Hagi, mesaj radical pentru autorități! Și-a pus mâna la gât în timpul unui discurs manifest

Gică Hagi a avut un mesaj radical pentru autorități. „Regele” ia în calcul retragerea de la Farul Constanţa, unde nu mai vrea să fie în conducerea clubului. Gică Hagi îşi doreşte doar să antreneze echipa, iar, dacă rezultatele nu vor apărea, fostul mare internaţional anunţă că e dispus să fie înlocuit.

„Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac munca la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne ‘forever’ la Farul. Vrem să facem un club la fel ca în afară. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile. Sper să vină lumea puternică!

Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere. Altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul, salvează-te! Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a transmis Gică Hagi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și