Închide meniul

Gică Popescu a anunțat cine va fi noul antrenor de la Viitorul: "A preluat deja conducerea." Ce rol va avea Gică Hagi

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2021, 14:29

Gică Popescu a anunțat cine va fi noul antrenor de la Viitorul: "A preluat deja conducerea." Ce rol va avea Gică Hagi

Hepta

Anunțul lui Gică Popescu

  • Viitorul l-a demis pe Mircea Rednic
  • Cine vine în locul lui

Cătălin Anghel a fost secundul lui Gică Hagi, dar a făcut parte și din staff-urile lui Ruben de la Barerra și Mircea Rednic. A mai fost "principal" în perioada 2009-2013, când a adus echipa în Liga 1 și a menținut-o pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Anghel, noul antrenor de la Viitorul

"Cătălin Anghel va fi noul antrenor al echipei, deja a preluat conducerea echipei în această dimineață. Va fi cel care va duce lucrurile până la finalul acestui sezon. Gică va fi alături de el, au lucrat împreună foarte mulți ani și va beneficia de sfaturile lui Gică. El va încerca să stea cât mai mult în jurul echipei. Mai avem 10 meciuri, iar obiectivul e să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out", a anunțat Gică Popescu, la Digi Sport.

Hagi s-a hotărât să se implice din nou la Viitorul în ceea ce privește partea tehnică. "Regele" îl va asista pe Cătălin Anghel la antrenamente.

Reclamă

"Gică nu s-a implicat deloc până acum, nici pe la meciuri nu prea a vrut să vină. Gică a stat departe, dar acum a spus că vrea să fie alături de Cătălin la anumite antrenamente, să încerce să organizeze lucrurile împreună, deci va fi mult mai aproape de echipă decât a fost până acum", a mai spus Gică Popescu.

Cătălin Anghel nu mai are niciun obiectiv pentru care să lupte. Viitorul a fost eliminată din Cupa României în faza "16-imilor", de către Dinamo, iar în Liga 1 este abia pe locul 11. 

Reclamă

Gică Popescu, despre demiterea lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a fost demis de la Viitorul după 1-2 cu codașa Poli Iași. "Puriul" a câștigat doar două partide în 2021. El n-a reușit să redreseze echipa după începutul de sezon dezasztruos cu Ruben de la Barerra pe bancă.

"Când l-am instalat pe Ruben de la Barrera, l-am instalat să rămână doi ani și jumătate. Lucrurile n-au mers bine. În noiembrie, am hotărât să-l aducem pe Mircea, un antrenor cu experiență, care cunoștea foarte bine Liga 1. Nici cu Mircea lucrurile n-au stat cum ne doream.

El a avut toată susținerea noastră, l-am susținut public, dar și în discuțiile private cu el. În momentul în care din 18 meciuri am câștigat doar două, am avut o discuție după meciul de aseară și de comun acord am considerat că e mai bine să punem capăt colaborării noastre. Când lucrurile nu funcționează, cei care plătesc sunt antrenorii. E o hotărâre care nu mi-a făcut plăcere nici mie, nici lui Gică", a afirmat Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Viitorul mai are de jucat un singur meci în sezonul regulat. Luni, gruparea din Ovidiu primeşte vizita celor de la Gaz Metan Mediaş.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi
Liga 1 • 12 apr., 21:41
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”