Închide meniul

Gică Popescu a explicat de ce fiul său nu a jucat mai mult la Farul în acest sezon: „Gică a considerat că încă nu este pregătit să facă faţă la Liga 1!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2022, 22:20

Gică Popescu a explicat de ce fiul său nu a jucat mai mult la Farul în acest sezon: „Gică a considerat că încă nu este pregătit să facă faţă la Liga 1!

Nicolas Popescu e fiul lui Gică Popescu

Antena Sport

Gică Popescu a dezvăluit că Hagi a considerat, în acest sezon, că Nicolas Popescu nu este încă pregătit să joace în Liga 1. Totuşi, „Baciul” e de părere că Nicolas ar trebuie ca din sezonul viitor să aibă meciuri în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu ar vrea ca acest sezonul viitorul să fie primul în care fiul său va juca meci de meci în Liga 1. Chiar dacă nu este în totalitate de acord cu Hagi, Popescu a înţeles de ce fiul său nu a jucat mai mult în Liga 1.

Gică Popescu: „Nicolas trebuie să joace la anul”

„Știu de ce nu joacă. Are un talent uriaș, dar din punct de vedere fizic, Gică a considerat că încă nu este pregătit să facă față la Liga 1. (n.r – Ești de acord cu el?) Pe jumătate. Un jucător, ca să poată să crească, trebuie să joace. Nu poate să stea pe bancă și să crească. N-ai cum! Când eram la Craiova, eram la fel ca Nico. Dar am jucat și am crescut. Dacă stai pe bancă…

Nico trebuie să joace de la anul. Că va juca la Farul, că va juca la Steaua… da, trebuie să îl duc în altă parte. Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu mă cert cu Gică niciodată. Ne contrazicem doar. Dacă nu e pregătit, poate să meargă la un alt nivel să joace pentru a crește. Numai dacă joci crești”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Nicolas Popescu, gata să scrie istorie la Euro cu România U19: „Vrem să batem performanţa generaţiei U21!”

Tricolorii au câştigat matematic grupa 7 a Turului de Elită, înainte să joace ultimul meci cu Islanda. Din echipa tricolorilor mici face parte și Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, care a transmis un mesaj războinic.

Reclamă

România a învins în Grupa 7 Georgia, cu 5-1 şi Croaţia, cu 2-1. Tricolorii merg la Euro, acolo unde participă cele mai bune 8 formaţii din Europa la acest nivel de vârstă. Competiţia se va disputa în Slovacia, iar Nicolas Popescu anunţă că e gata să scrie istorie.

„A fost un turneu memorabil. Am făcut jocuri foarte bune, mai puţin ultimul. Am obţinut o calificare istorică. Ne-am sacrificat pentru ţară. Tata a fost foarte bucuros. Toată lumea ştie ce înseamnă un turneu final. Avem ca model generaţia U21 şi sperăm să batem performanţa de atunci. Sunt sigur că vom face meciuri foarte bune”, a declarat Nicolas Popescu, în cadrul unui interviu pentru Farul Constanţa.

Nicolas Popescu merge cu România la Euro U19! Mesaj superb al lui Gică Popescu

România U19 s-a calificat la Campionatul European din 2022. Din echipa tricolorilor mici face parte și Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu. „Baciul” a avut un mesaj superb după uriașa performanță.

Reclamă 4 / 0/3

„Amintiri. La fel ca mine, Nico va merge la un Campionat European U19. Sâmbătă, echipa națională Under 19, din care face parte și fiul meu, Nicolas, a obținut o superbă calificare la turneul final al Campionatului European. Meciul care avea să însemne calificarea s-a disputat contra Croației, chiar țara gazdă a grupei de la Turneul de Elită.

Nico a intrat pe teren în minutul 28. Mi-am adus aminte cu emoție de calificarea pe care am obținut-o cu echipa națională la aceeași categorie de vârstă la Campionatul European din 1986. Eram căpitan de echipă într-o generație în care-i aveam colegi, între alții, pe Prunea, Dan Petrescu și Ovidiu Sabău.

Calificarea de sâmbătă a fost cu atât mai frumoasă pentru noi, cu cât de la Farul au mai jucat Gabriel Dănuleasa, Luca Andronache și Răzvan Tănasă. Iar din lotul care a obținut calificarea au mai făcut parte Dan Sârbu, Ștefan Bodișteanu și Eduard Radaslavescu, care au lipsit la acest meci din motive medicale. Felicitări, copii! Succes la vară, la turneul final din Slovacia!”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și