Închide meniul

Gică Popescu, impresionat de Denis Alibec: „Nu l-am văzut niciodată să fie atât de pozitiv!”

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 20:47

Reclamă
Gică Popescu, impresionat de Denis Alibec: Nu l-am văzut niciodată să fie atât de pozitiv!”

Denis Alibec, tranșant după înfrângerea din Supercupă

Denis Alibec / Profimedia

Gică Popescu este impresionat de Denis Alibec. Președintele de la Farul a avut doar cuvinte de laudă pentru atacantul echipei, despre care spune că se află într-o formă fizică excelentă,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, cu 39 de puncte obținute după 3 etape din play-off. „Marinarii” vor juca cu FCSB, pe Arena Națională, luni de la 20:30.

Gică Popescu, impresionat de Denis Alibec: „Nu l-am văzut niciodată să fie atât de pozitiv!”

Nu l-am văzut niciodată să fie atât de pozitiv. Denis Alibec şi oricare jucător de la Farul care va primi o ofertă din străinăte, ne gândim în primul rând la binele jucătoruluu, pentru a merge în străinătate, a câştiga sume importante de bani.

(n.r. Alibec, pasul câtre vest) De ce nu, este încă foarte tănâr, uitaţi-vă la jucătorii de afară care au jucat până spre 40 de ani. Arată foarte bine din punct de vedere fizic, eu nu l-am văzut niciodată să fie atât de disponibil la efort, să alerge atât de mult, să fie atât de pozitiv la antrenamente. 

Eu m-aş bucura să rămână la noi, să aibă aceleaşi evoluţii pozitive, aceeaşi poftă de joc, acesta este şi meritul antrenorului”, a declarat Gică Popescu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul Constanța: ”Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

Gică Hagi a vorbit înainte de meciul dintre FCSB și Farul Constanța, din etapa a patra a Ligii 1. ”Regele” are cinci puncte în fața roș-albaștrilor și o victorie pe Arena Națională ar scoate din calculele pentru titlu echipa finului Gigi Becali.

Farul e lider în Liga 1 și a bătut-o pe FCSB în ambele meciuri ale sezonului regulat. În returul de pe Arena Națională, dobrogenii au întors scorul (3-2) cu două goluri marcate după minutul 90+5. Luni, de la 20:30, ”Regele” speră la o nouă victorie.

”O provocare mare pentru noi. Suntem cu toții fericiți la Constanța, dar vine o provocare mare pentru noi. Trebuie să ne impunem principiile contra unei echipe talentate. Are un lot extraordinar. E posibil orice cu ei. Ne dorim să facem iar un meci bun cu ei din toate punctele de vedere. Să facem ambele faze, trebuie să ne apărăm bine, pentru că adversarul are calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Arătăm bine. Obiectivul numărul unu cu care mergem la București este cel de a marca goluri. Altfel, nu putem aspira la nimic. Suntem într-un moment bun și mergem la București pentru a încerca să venim cu cele trei puncte. Suntem cu lotul complet. Prima oară ne pregătim să atacăm, dar trebuie să știm să facem ambele faze.

Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic. Dacă CFR spune asta prin Dan Petrescu, e ceva extraordinar. Florinel e un jucător extraordinar, dar nu putem vorbi doar de un jucător. Titlurile se câștigă colectiv”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și