Închide meniul

Gică Popescu, o nouă reacție dură la adresa celor de la FCSB. „Fiecare echipă amână acum meciurile?” „Baciul” s-a enervat și pe LPF. „Ce-i atât de greu să iei o decizie?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 18:17

Gică Popescu, o nouă reacție dură la adresa celor de la FCSB. „Fiecare echipă amână acum meciurile? „Baciul s-a enervat și pe LPF. „Ce-i atât de greu să iei o decizie?

Gică Popescu rămâne consilierul lui Nicolae Ciucă

Mediafax Foto / Octav Ganea via hepta

Gică Popescu a precizat că, dacă meciul dintre FCSB și Farul va fi amânat, decizia trebuie luată în baza regulamentului. „Baciul” nu-și dorește ca echipele care au jucători accidentați să solicite amânarea meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, prima reacție după ce Mihai Stoica a anunțat că FCSB nu poate juca cu Farul

Președintele constănțenilor s-a enervat și pe șefii LPF, care au amânat decizia finală, deși FCSB „țipă” că nu poate juca meciul

„Dacă există un regulament care să le permită să amâne meciul, să o facă. Vreau doar să existe acest regulament. Eu stiu că poți amâna meciul doar când ai probleme cu Covid-19. Am vorbit și cu juristul de la echipă, nu există regulament și pentru accidentați.

Fiecare echipă care are jucători accidentați amână meciurile? Se poate crea un precedent periculos, ca la orice meci unde o echipă are jucători accidentați, să ceară să amână meciul.

Dacă există un articol în regulament care să le permită să amână meciul, să o facă. Dar vrem să fie în baza regulamentului. Nu e normal să știi cum pregătești meciul? De ce este atât de complicat. Te uiți pe regulament și iei o decizie”, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ca să-și poată disputa meciurile, FCSB are nevoie de 13 jucători valizi, dintre care un portar. În meciul din ultima etapă, cu CS Mioveni, roș-albaștrii au avut numărul minim. Numai două rezerve au stat pe bancă.

În prezent, FCSB are doar 11 fotbaliști valizi. Florin Tănase și Andrei Miron sunt ultimii jucători care au părăsit lotul. Amândoi s-au accidentat și nu pot fi recuperați până la ora jocului.

Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt jucătorii de la FCSB infectați cu Covid-19.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Andrei Miron sunt jucătorii de la FCSB accidentați.

Mihai Stoica, despre dezastrul de la FCSB

FCSB a cerut oficial amânarea meciului cu Farul, dar Mihai Stoica anunță ca roș-albaștrii nu pot disputa nici meciul cu FC Voluntari din Cupa României, programat la mijlocul săptămânii viitoare.

Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.
Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și