Închide meniul

Mihai Stoica, anunțul momentului! FCSB nu poate juca următoarele meciuri. „Nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 16:47

Mihai Stoica, anunțul momentului! FCSB nu poate juca următoarele meciuri. „Nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că roș-albaștrii au doar 11 jucători valizi, dintre care doi portari. Focarul de Covid-19 a ajuns chiar și în academia clubului, astfel că vicecampioana nu poate apela la juniori ca să completeze lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre situația de la FCSB

FCSB a cerut oficial amânarea meciului cu Farul, dar Mihai Stoica anunță ca roș-albaștrii nu pot disputa nici meciul cu FC Voluntari din Cupa României, programat la mijlocul săptămânii viitoare.

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.
Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Ca să-și poată disputa meciurile, FCSB are nevoie de 13 jucători valizi, dintre care un portar. În meciul din ultima etapă, cu CS Mioveni, roș-albaștrii au avut numărul minim. Numai două rezerve au stat pe bancă.

Florin Tănase și Andrei Miron sunt ultimii jucători care au părăsit lotul. Amândoi s-au accidentat și nu pot fi recuperați până la ora jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Absențe de la FCSB

Covid-19: Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu

Accidentați: Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Andrei Miron

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut amânarea meciului

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut la LPF amânarea meciului cu Farul, din cauza focarului de Covid-19 din lotul vicecampioanei. Preşedintele dobrogenilor susţine că toţi indisponibilii ar trebui să fie infectaţi, pentru ca partida să nu se dispute, necontând fotbaliştii accidentaţi.

„Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!”, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și