Gică Popescu şi-a pierdut răbdarea şi cere două schimbări majore în Liga 1: "Ar fi timpul să introducem VAR!"

De Antena Sport
Publicat: 20.02.2021, 7:04
Actualizat: 12.05.2021, 8:16

Gică Popescu îi cere două schimbări majore lui Răzvan Burleanu! Introducerea sistemului VAR şi varianta ca al doilea jucător U21 prezent obligatoriu pe teren în Liga 1 să devină U23.

Gică Popescu e preşedintele Viitorului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Eu văd ca al doilea jucător să fie sub 23 de ani pentru a avea continuitate. Dacă el joacă doar un an degeaba ai mai făcut această regulă. Când nu mai e eligibil se renunță la el. Al doilea jucător U23 să joace minimum 45 de minute. Poate nu mai e așa tânăr, dar sunt jucători care nu se maturizează repede.

Gică Popescu: Ar fi timpul să introducem VAR!

Ar fi timpul să introducem VAR! Poate îndrepta erorile din cauza cărora și noi am suferit. Trebuie să spunem «Stop! Ajunge!». Câștigătoarea campionatului trebuie decisă pe teren, nu în birouri, unde se fac programările arbitrilor.

Ar fi normal ca greșelile de arbitraj să dispară și primul pas e introducerea VAR. E o tehnică pe care a adoptat-o toată lumea, doar la noi durează mai mult și e mai complicat. Trebuie doar bunăvoință și implicare. Cei de afară au două capete și patru mâini?”, a declarat Gică Popescu, citat de digisport.ro.

Cât costa sistemul VAR, pentru Liga 1

La începutul anului, secretarul general al LPF a precizat că tehnologia VAR va costa în jur de 500.000 de euro. La această sumă se adaugă şi alte cheltuieli semnificative.

"Tehnologia pentru linia porţii nu intră în pachet. Costurile sunt foarte mari la acest moment. Spre exemplu am primit anumite oferte cu costuri pentru fiecare club, undeva la 300.000-400.000 de euro, motiv pentru care în acest moment nu există disponibilităţi financiare nici la ligă, nici la cluburi, nici la alţi parteneri, pentru a putea implementa această tehnologie", a ţinut să precizeze Juştin Ştefan.

AS. RO LIVE

Răzvan Stanca, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Dario Bonetti, la Dinamo
Fotbal intern • 8:09
Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România
Mihai Iosif
Fotbal intern • 24 sept., 22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
Gabi Tamaş
Fotbal intern • 24 sept., 22:19
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaş, prima reacţie după ce şi-a dus echipa pe podium. „Banii la zi, acesta e secretul!”. Ce spune de revenirea la echipa naţională
Antena 1
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Top citite
Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
1
Foto Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
Ultimele știri
8:24 Rapid – FC Voluntari 0-1 | „Am fost infatuaţi!” Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale: „Nici dacă jucam două zile nu reuşeam să înscriem!” 8:09 Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România 24
sept.
23:54
Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru ‘Balonul de Aur’. Este ca un vin scump”
24
sept.
23:30
Vestea pe care Gigi Becali o aştepta de la Edi Iordănescu! Anunţul făcut de antrenor: „Avem nevoie de ei!” Cum se poate îmbogăţi patronul FCSB
24
sept.
22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
24
sept.
22:37
Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil!” Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho”
24
sept.
22:29
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Dragoş Grigore, în depresie după o nouă înfrângere: „Sunt sentimente de tristeţe!” Ce a spus de situaţia lui Mihai Iosif: „E nedrept!”
24
sept.
22:19
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaş, prima reacţie după ce şi-a dus echipa pe podium. „Banii la zi, acesta e secretul!”. Ce spune de revenirea la echipa naţională
24
sept.
21:55
Mihai Rotaru a anunţat un nou transfer la Universitatea Craiova: „O să îl luăm definitiv”
24
sept.
21:17
FotoDrama prin care trece fosta soţie a lui Hulk, după ce atacantul brazilian aşteaptă un copil cu nepoata ei. „Nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, durerea este foarte mare!”
Close