Închide meniul

Giedrius Arlauskis şi-a aflat suspendarea! Câte etape va rata după ce a fost eliminat direct în derby-ul cu FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 17:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Giedrius Arlauskis şi-a aflat suspendarea! Câte etape va rata după ce a fost eliminat direct în derby-ul cu FCSB

profimediaimages.ro

Giedrius Arlauskis şi-a aflat suspendarea

  • Ce suspendare a primit Giedrius Arlauskis
  • Portarul lui CFR Cluj, eliminat direct în derby-ul cu FCSB

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că Arlauskis a primit o etapă de suspendare. Lituanianul nu va juca în următorul meci, cel cu Dinamo. De asemenea, acesta va fi nevoit să achite o penalitate sportivă în valoare de 740 de lei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FC FCSB vs. FC CFR 1907 Cluj – – Eliminare – În baza art. 63.1.1, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Giedrius Arlauskis (CFR) cu suspendare pentru o etapă și o penalitate sportivă de 740 lei.", este decizia luată de Comisiei de Disciplină a FRF, anunţă LPF.

Giedrius Arlauskis, eliminat în FCSB – CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a fost eliminat cu cinci minute înainte de pauza derby-ului de pe Arena Naţională. Octavian Popescu a scăpat singur spre poarta lui CFR Cluj. Acesta a ieşit din poartă şi l-a busculat, la 25 de metri, pe tânărul jucător al lui FCSB. 

Reclamă

Popescu a rămas întins pe gazon şi a acuzat că a fost lovit la nivelul feţei. Ovidiu Haţegan i-a acordat direct cartonaşul roşu lui Arlauskis, pentru că a comis faultul în postura de ultim apărător.

Giedrius Arlauskis, "omul-trofeu" de la CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a semnat prima dată cu CFR Cluj în 2017. El a bifat 107 meciuri în componență feroviarilor, alături de care a cucerit trei titluri consecutive de campion în Liga 1. Portarul lituanian a mai evoluat în România pentru FCSB și Unirea Urziceni. Arlauskis a cucerit campionatul și cu aceste echipe. El are, în total, cinci titluri de campion în Liga 1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”