Închide meniul

Giedrius Arlauskis s-a amuzat copios de Gigi Becali! „Să meargă în Moldova și să ia Licența Pro”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 23:36 / Actualizat: 22 mai 2021, 0:48

Giedrius Arlauskis s-a amuzat copios de Gigi Becali! „Să meargă în Moldova și să ia Licența Pro

Hepta

Arlauskis, ironii pentru Gigi Becali

Arlauskis, val de ironii pentru Gigi Becali. Portarul lui CFR Cluj a ținut să-l „înțepe” pe patronul lui FCSB după al patrulea titlu consecutiv cucerit în Gruia. Lituanianul i-a făcut acestuia o propunere uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis, val de ironii pentru Gigi Becali

Arlauskis l-a „sfătuit” pe Gigi Becali să meargă în Moldova și să-l obțină Licența Pro de antrenor, aluzie la implicarea sa de la FCSB.

„Îi propun lui Gigi Becali să meargă în Moldova, să ia Licența Pro și a rezolvat problema. El are talentul lui. Eu îl apreciez foarte mult pe Gigi, dar să învețe să își vadă de echipa lui, să lase pe CFR în pace. El a zis că de Paște va avea 10 puncte în fața noastră, ne-a mobilizat”, a declarat Giedrius Arlauskis, la Digi Sport.

FCSB a pierdut lupta la titlu cu CFR Cluj, deși roș-albaștrii au intrat în play-off de pe primul loc. Până acum, toate echipele care au câștigat sezonul regulat au câștigat și titlul. FCSB este prima excepție din istoria recentă a Ligii 1.

Echipa lui Gigi Becali a bifat doar 3 victorii în play-off, dintre care două au venit împotriva lui FC Botoșani. Celălalt succes a fost obținut cu Academica Clinceni. Împotriva contracandidatelor, CFR Cluj și Craiova, FCSB a scos un singur punct din trei meciuri. Și cu Sepsi au avut probleme roș-albaștrii, reușind doar o remiză și o înfrângere.

Reclamă

Gigi Becali a numit noul antrenor de la FCSB

La scurt timp după atacul lui Giedrius Arlauskis, Gigi Becali a numit un nou antrenor la FCSB. Dinu Todoran este alesul milionarului din Pipera.

Gigi Becali a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă preferat de Becali datorită credinței sale.

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6″, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dinu Todoran era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor.

 

Recomandări
  • Giedrius Arlauskis l-a luat peste picior pe Gigi Becali
  • I-a spus patronului lui FCSB să meargă în Moldova să-și ia Licența Pro

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și