Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă concretă pentru Florin Tănase: „Nu se duce acolo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 10:26

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă concretă pentru Florin Tănase: „Nu se duce acolo!

Florin Tănase ar putea pleca în iarnă de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase trece printr-o perioadă foarte bună a carierei. După ce anul trecut a ieşit golgheter, cu 24 de goluri, Tănase a început să fie urmărit de mai multe cluburi importante din Europa. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Tănase este dorit în Franța, Turcia, Emirate și Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că a primit ofertă pentru Florin Tănase şi din Ungaria. Totuşi, aşa cum a precizat şi patronul FCSB, este greu de crezut că Tănase va ajunge să joace în Ungaria.

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Florin Tănase

„A fost o oferta din Ungaria, dar nu se duce Tanase în Ungaria”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

„Mă concentrez pe cele trei meciuri!”. Florin Tănase a anunțat când ar putea pleca de la FCSB

Tănase mai este dorit și de Fatih Terim, la Galatasaray, dar și de o echipă de legendă din Franța. Căpitanul FCSB este ademenit însă cu un salariu uriaș de arabi. Un atuu al celor de la Al Nassr, în încercarea de a-l transfera pe Tănase, ar putea fi numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

Tănase susține că și-ar dori să lucreze din nou cu fostul tehnician de la FCSB. Cei doi s-au înțeles foarte bine în perioada petrecută de Iordănescu jr. La FCSB.

Reclamă
Citește și:

Florin Tănase, aproape de a pleca de la FCSB

Eu m-am înțeles foarte bine cu dânsul (n.r. Edi Iordănescu), cred că toți băieții s-au înțeles bine cu el. De ce nu? Pe viitor mi-aș dori să mai lucrez cu el. Sunt discuții din acea zonă, dar deocamdată sunt aici.

Mă concentrez pe cele trei meciuri care au mai rămas. Există discuții și interes din mai multe campionate, vom vedea după sărbători„, a anunțat Florin Tănase la finalul jocului cu UTA, scor 2-1, pentru FCSB.

Tănase a reușit o dublă în meciul cu UTA, ajungând astfel la 7 goluri și 4 pase decisive, în acest sezon de Liga 1. Trebuie specificat faptul că Tănase a fost golgheterul ediției precedente din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a primit ofertă pentru Florin Tănase
  • Anunţul făcut de patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și