Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu Edi Iordănescu! „El va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă.” Cum se va transforma FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 22:42

Reclamă
Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu Edi Iordănescu! „El va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă. Cum se va transforma FCSB

Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a anunțat venirea lui Edi Iordănescu la FCSB!

Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru„, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Din informațiile AS.ro, Iordănescu s-a văzut deja cu Becali și i-a cerut autoritate totală. Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

Gigi Becali: „O să fie militărie la FCSB”

În ceea ce privește modul cum se va schimba FCSB, Gigi Becali a anunțat că îi așteaptă „milităria” pe jucătorii roș-albaștri. Patronul vrea să redreze cu orice preț echipa după debutul slab de sezon.

„O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile.

Reclamă

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a mai spus Gigi Becali.

În acest moment, Edi Iordănescu nu s-a înțeles cu FCSB, mingea fiind în terenul lui Gigi Becali. Iordănescu va avea și o clauză de reziliere în valoare de 500.000 de euro, potrivit digisport.ro. Dacă Gigi Becali va accepta condițiile puse de tehnicianul care a luat ultimul titlu în Liga 1, FCSB va avea un nou antrenor.

Edi Iordănescu a mai fost dorit la FCSB

Edi Iordănescu a neogiciat și în trecut cu FCSB. În 2019, Iordănescu Jr. și Gigi Becali au purtat discuții intense la Palat, ba chiar părea că mutarea se va realiza.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, după ce s-a gândit mai bine, Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Gigi Becali. Motivul? Și-a dorit libertate deplină la echipă.

Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie.

Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. Înţeleg ca un patron să-ţi spună stilul de joc pe care-l vrea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta”, spunea Edi Iordănescu, în august 2019.

În decembrie 2020, Edi Iordănescu a semnat cu rivala din ultimii ani a FCSB-ului, CFR Cluj, și a reușit să cucerească titlul de campion în sezonul trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și