Închide meniul

Gigi Becali a anunţat câţi bani va obţine, din transferuri, în această vară. „Ştiu exact suma”. Pe cine lasă să plece şi ce jucători îl scapă de griji în lupta pentru titlu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2021, 8:34

Gigi Becali a anunţat câţi bani va obţine, din transferuri, în această vară. „Ştiu exact suma. Pe cine lasă să plece şi ce jucători îl scapă de griji în lupta pentru titlu!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a anunţat câţi bani va obţine, din transferuri

Florin Tănase este principalul produs de export al vicecampioanei României. Golgheterul Ligii 1 a înscris 24 de goluri în ultima ediţie de campionat şi este dorit de echipe de pe mai multe continente. Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul să-l transfere pe atacantul de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat câţi bani va obţine, din transferuri, în această vară

Da, știu ce bani voi obține vara aceasta din transferuri. Știu exact suma! Este vorba despre 5 milioane de euro!

Este golgheterul României, a avut cel mai bun sezon, sigur vor fi oferte pe măsura așteptărilor mele. Nu știu acum sigur unde va pleca, o să vedem, dar banii se vor da pentru el„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Becali nu se teme că CFR Cluj va câştiga şi al 5-lea titlu consecutiv. Este încrezător că va obţine performanţe cu Dinu Todoran pe bancă. A anunţat şi care sunt jucătorii care îl scapă de orice grijă.

Ce a fost nu mai contează. Nu mă mai gândesc la ce jucători m-au dezamăgit și de la care aveam așteptări foarte mari sau care au fost cei mai ghinioniști. Ce a fost, a fost, nu se mai întoarce. Important este să știm să trecem și peste acest episod și să vedem ce vom face de acum înainte.

Reclamă

Și vă spun așa. Sezonul acesta nu va fi o luptă, nici cu CFR Cluj, nici cu Craiova, nici cu nimeni. Am câțiva jucători care mă lipsesc de orice emoții. Îi am pe Moruțan, Olaru, Coman, Octavian Popescu și Tănase.

Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile și veți vedea„, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat câţi bani va obţine, din transferuri, în această vară. Patronul lui FCSB a precizat deja că nu este dispus să accepte nicio ofertă mai mică de cinci milioane de euro pentru Florin Tănase. „Este calul meu, marfa mea, știu cum să o vând„, a reacţionat latifundiarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorul la care este dispus să renunţe patronul lui FCSB
  • De ce nu se teme Gigi Becali în lupta pentru titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și