Închide meniul

Gigi Becali a apelat la guvernul Turciei pentru a scăpa de carantină: "Avem hârtie de la ei!" FCSB şi-a programat un amical

Silviu Corneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 9:38

Gigi Becali a apelat la guvernul Turciei pentru a scăpa de carantină: "Avem hârtie de la ei!" FCSB şi-a programat un amical

ProfimediaImages

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

  • Cum evită FCSB carantina
  • Gigi Becali a explicat de ce a plecat echipa în cantonament

Din informaţiile AS.ro, cei de la FCSB au discutat cu cei de la DSP care le-au spus întocmai ce reguli trebuie să urmeze pentru a evita carantina la revenirea în ţară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, cei de la DSP le-au transmis celor de la FCSB că trebuie să dovedească la sosirea în România că au urmat întocmai protocolul. Becali susţine că echipa sa are o hrâtie de la guvernul din Turcia care dovedeşte că hotelul respectiv este sută la sută sigur.

Pe lângă asta, FCSB va primi o hârtie şi de la hotelul în care au stat care să dovedească faptul că au stat izolaţi, nu au luat contact cu nimeni, au purtat mască şi au urmat tot protocolul de siguranţă.

Reclamă

Roş-albaştrii încearcă să se încadreze într-o prevedere 

Mai mult de atât, Becali a dezvăluit că cei de la FCSB au programat şi o partidă amicală, pentru a urma exemplul celor de la UTA, deşi nu aveau de gând să programeze niciun joc.

"Dacă vorbim de siguranţa naţională, ajungem pe alte tărâmuri şi nu vreau. FCSB joacă un meci azi. De-asta ne-am dus în Antalya, să jucăm un meci! Cum a jucat şi Aradul şi s-a întors în ţară, aşa jucăm şi noi şi scriem legea. O lege trebuie respectată în literă şi în spirit! Ea este făcută să aibă un scop, un ţel. Scopul acestei legi este neîmbolnăvirea oamenilor. 

Reclamă

Ne-am carantinat, ne-am izolat în Turcia ca să nu ne îmbolnavim. Au fost echipe care au jucat la Mogoşoaia, unde era zona galbenă! Noi avem acum o hârtie de la Guvernul Turciei că această zonă este izolată, că am stat în hotel singuri, că n-a mai stat nimeni cu noi, că am purtat măşti, că am fost singuri în avion… 

Avem şi o hârtie că am jucat o competiţie internaţională! Nu scrie în lege că trebuie să fie o competiţie oficială, dar jucăm azi cu o echipă din Turcia!", a spus Becali pentru PRO X.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”