Închide meniul

Gigi Becali a aruncat în aer vestiarul FCSB. Dezvăluiri incredibile: „Edi nu l-a vrut pe Budescu, eu l-am vrut! A zis că o să aibă probleme!” Patronul i-a făcut bagajele lui „Budi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 22:19 / Actualizat: 10 noiembrie 2021, 23:24

Gigi Becali a aruncat în aer vestiarul FCSB. Dezvăluiri incredibile: „Edi nu l-a vrut pe Budescu, eu l-am vrut! A zis că o să aibă probleme! Patronul i-a făcut bagajele lui „Budi

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că el este cel care a insistat pentru transferul lui Budescu la FCSB. Mai mult, patronul spune că Edi Iordănescu nu a dorit acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că Edi Iordănescu nu l-a vrut pe Budescu

„Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu ştiu ce. Eu îl ştiam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea şapte exterioare. Nu ştiu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa. Bine, Budescu mai are trei-patru luni de contract și gata, la revedere”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Gigi Becali vrea să scape de Budescu la vară

Gigi Becali pare că s-a săturat de Constantin Budescu după ultimele evoluții care l-au scos din minți de patron. Becali a spus că Budescu va pleca la vară de la FCSB. După partida cu FC Voluntari, scor 0-0, patronul FCSB l-a distrus pe Constantin Budescu, pe care îl acuză că nu vrea să joace fotbal.

„Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: ‘Vai, ce exterior!’ Ce exterior?”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă

Constantin Budescu, nemulțumit de poziția pe care l-a pus Edi Iordănescu să joace

Constantin Budescu s-a arătat nemulțumit de poziția pe care l-a pus Edi Iordănescu să joace cu FC Voluntari.

Asta este, nu avem ce să facem. Mergem din nou la antrenamente și sperăm să câștigăm următorul meci. A fost greu, după cum ați văzut. Cei de la Voluntari au avut și ocazii.

Sunt bine, mă simt ok. Nu este poziția mea, dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul. Nu este important asta, important e să acumulăm puncte și să obținem victorii. A fost o perioadă delicată pentru toată lumea. Acum sunt foarte bine și sper să fie din ce în ce mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Din ce am înțeles, mi s-a spus că a fost penalty. Nu avem ce să facem, nu avem VAR. Probabil arbitrul a fost mascat. O să mă uit să văd dacă a fost, o să se discute. Acum e 0-0, nu mai avem ce face„, a declarat Constantin Budescu după FC Voluntari – FCSB 0-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și