Închide meniul

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB. Ce a putut să spună despre Gigi Becali. „Nu o să-mi fac griji din cauza lui!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2022, 20:51

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB. Ce a putut să spună despre Gigi Becali. „Nu o să-mi fac griji din cauza lui!

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

Hepta

Malcom Edjouma se felicită pentru transferul la FCSB și vrea să câștige campionatul la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

Edjouma crede că FCSB poate să recupereze diferența de puncte față de CFR Cluj. Mijlocașul e de părere că roș-albaștrii au o echipă mai bună decât rivalii din Gruia.

„Echipa vrea doar să câștige. Sunt fericit să merg la o echipă cu mentalitate de învingătoare. Sunt mulți jucători care au calități la FCSB. Eu sunt mai bun în apărare decât în atac. Agentul meu se ocupă de toate transferurile. Poate că a fost o dorință a celor de la CFR, dar lucrurile nu au fost înaintate.

Cunosc acest obicei la FCSB (n.r. – jucătorii să fie schimbați rapid), asta nu înseamnă că voi juca cu mai multă presiune. Îmi știu calitățile. Nu o să-mi fac griji din cauza criticilor patronului, rămân concentrat pe ceea ce fac și asta este important pentru mine. Este posibil să ajungem din urmă pe CFR, nu mi se pare că este o echipă mai bună decât FCSB. Ne putem apropia”, a spus Malcom Edjouma, potrivit digisport.ro.

Gigi le-a plătit moldovenilor 330.000 de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma. Jucătorul a disputat în acest sezon 21 de partide în toate competițiile. El a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 3 assist-uri.

Reclamă

Salariul lui Malcom Edjouma la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB ultimul jucător transferat, Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu de la FCSB, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB
  • Ce a putut să spună despre Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și