Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura prin aducerea lui Edi Iordănescu. „L-a adus şi pe Anghel Iordănescu”

Antena Sport Publicat: 20 august 2021, 12:31

Gigi Becali a dat lovitura prin aducerea lui Edi Iordănescu. „L-a adus şi pe Anghel Iordănescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

  • Edi Iordănescu a semnat pe 9 luni cu FCSB
  • Anunţul făcut de Ilie Năstase

„Este un lucru bun. Gigi nu l-a adus numai pe Edi, l-a adus și pe Anghel Iordănescu. Discută cu tatăl lui. Edi e un antrenor foarte bun. Trebuia mai de mult făcută treaba asta, de la începutul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Propietarul își ia un manager, își ia un antrenor și el răspunde. Nu trebuie amestecată una cu alta. Nu știu dacă Gigi va putea să se abțină. Pe el trebuie să îl întrebați. Poate e ultima confesiune. E bine dacă a zis așa”, a spus Ilie Năstase, la Pro X.

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB

Edi Iordănescu a declarat că are drept obiectiv câştigarea titlului cu FCSB. El a precizat că Gigi Becali l-a sensibilizat cu declaraţiile făcute la tv în care spunea că va semna orice contract îşi doreşte el.

Reclamă

„Înțelegerea a fost că obiectivul este titlul. Dar deja mă uit în sus, va trebui să recuperez o anumită distanță. M-am așezat la o partidă de șah unde sunt în dezavantaj. Dar am venit pentru titlu, nu pentru locul 2 și 3. Am simțit ce înseamnă titlu și mai vreau. Tragem linie dacă nu se întâmplă acest lucru, iar apoi vedem.

(n.r. Gigi Becali) Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune ‘da’. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici.

Reclamă

Patronul are dreptul și libertatea să comenteze ce-și dorește. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine”, a declarat Edi Iordănescu în prima sa conferinţă de presă la FCSB.

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB

Noul antrenor al lui FCSB a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Tehnicianul în vârstă de 43 de ani va debuta luni, pe 23 august, în meciul cu Sepsi, de la 21:30.

„Recunosc şi sper să nu se supere pe mine, atunci când mi-a cerut să ne întâlnim mi-a spus ‘chiar dacă nu-ţi doreşti să vii, vino să vorbim. Am mers cu convingerea nu 99%, ci 100% că nu vom colabora, aşa cum a fost şi în trecut”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF