Închide meniul

Gigi Becali a dat verdictul: „E greu cu mine”. Pe cine ameninţă şeful celor de la FCSB: „Noi vom câştiga”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 15:47

Reclamă
Gigi Becali a dat verdictul: „E greu cu mine. Pe cine ameninţă şeful celor de la FCSB: „Noi vom câştiga

Gigi Becali, reacție vehementă după arbitrajul lui Marcel Bârsan

Hepta

FCSB nu vrea să îi dea nicio şansă echipei lui Adrian Mutu. După victoria din Derby de România, Gigi Becali se gândeşte deja la cele trei puncte din meciul cu FCU Craiova 1948. Nu are nicio emoţie. E convins că Edi Iordănescu va alinia echipa câştigătoare sâmbătă seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu îi dă nicio şansă lui Adi Mutu

Pentru prima dată după 10 ani, FCSB și FCU Craiova, echipele finanțate de Gigi Becali și Adrian Mititelu, se vor întâlni într-un meci direct. Becali e convins de succesul vicecampioanei în confruntarea de sâmbătă.

„Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declarații, dar dacă e vorba de Mititelu vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiție foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are și acum. Stăteam ore în șir cu el la telefon și tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns și la închisoare. Însă, v-am spus și la începutul campionatului că lui Mititelu îi trebuie bani mulți că să își facă o echipă puternică de Liga 1 și să mă bată pe mine.

La fel de greu o să îi fie și cu Rotaru. Și el are echipa bună. Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poți emite pretenții la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroși.

Reclamă

Nu joacă Mutu pe teren la Craiova. Suntem clar favoriți în meciul direct, iar cine nu recunoaște acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie ușor în Bănie, tot noi vom câștiga”, a declarat Gigi Becali, confomr editie.ro.

În ultimul meci direct dintre cele două echipe, în 2011, FCSB s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost reușit de Marius Bilașco. Ultima victorie a oltenilor în faţa vicecampioanei

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și