Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! Edi Iordănescu, o nouă lecţie pentru şeful FCSB. A reinventat un jucător intrat în dizgraţie: „Acolo îi este locul”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 14:34

Lovitură pentru Gigi Becali! Edi Iordănescu, o nouă lecţie pentru şeful FCSB. A reinventat un jucător intrat în dizgraţie: „Acolo îi este locul

Gigi Becali are o avere uriașă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

  • Lovitură pentru Gigi Becali
  • Edi Iordănescu l-a reinventat pe Iulian Cristea

Gigi Becali e în clumea fericirii după ce FCSB a umilit-o pe Dinamo în Derby de România, 6-0, dar patronul roş-albaştrilor a şi primit o lecţie în acest meci. Edi Iordănescu l-a reonventat pe Iulian Cristea, jucător pe care Becali voia să-l dea afară după evoluţiile slabe din startul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, lecţii de la Edi Iordănescu

Edi Iordănescu l-a titularizat pe Iulian Cristea în poziția de închizător, acolo unde, în startul sezonului, a evoluat Ovidiu Popescu, care a avut evoluții modeste. Evoluţia din meciul cu Dinamo a fost una în parametri pentru jucătorul pe care Gigi Becali voia să-l dea afară. Helmut Duckadam consideră că trecerea lui Iulian Cristea la mijlocul terenului a fost o decizie inspirată, iar jucătorul, folosit din momentul transferului la FCSB fundaș central, ar trebui să continue să joace închizător.

FCSB a arătat ca o echipă. Sigur, mai este mult de muncă. Sunt convins că și Edi Iordănescu își dorește mai mult, dar am văzut schimbări la echipă. Iulian Cristea a jucat foarte bine, cred că acolo îi este locul, în fața apărării. Și Cordea a jucat foarte bine”, a declarat Helmut Duckadam, la realitateasportivă.net.

Reclamă

Gigi Becali a vrut să-l dea afară pe Iulian Cristea

Iulian Cristea a fost unul dintre fotbaliștii care au intrat în dizgrația lui Gigi Becali după startul de sezon cu rezultate sub așteptări, iar, după înfrângerea cu Rapid, patrnul de la FCSB anunța că vrea să se despartă de jucătorul adus de la Gaz Metan Mediaș. ”Salvarea” lui Iulian Cristea s-a numit Edi Iordănescu, cel care a insistat pentru păstrarea jucătorului cu care a lucrat și la Mediaș, decizie acceptată de Gigi Becali.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!