Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a decis! Andrei Dumiter, meci de totul sau nimic în Sepsi – FCSB. De ce a fost, de fapt, titular atacantul în faţa experimentatului Claudiu Keşeru

Publicat: 19 decembrie 2021, 21:20

Reclamă
Gigi Becali a decis! Andrei Dumiter, meci de totul sau nimic în Sepsi – FCSB. De ce a fost, de fapt, titular atacantul în faţa experimentatului Claudiu Keşeru

Andrei Dumiter, meci de totul sau nimic

CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

Update: Andrei Dumiter a fost schimbat la începutul reprizei secunde cu Claudiu Keşeru, semn că Gigi Becali nu a fost impresionat de prestaţia acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Dumiter, meci de totul sau nimic în Sepsi – FCSB

Gigi Becali a luat decizia finală înainte de confruntarea cu Sepsi. Patronul FCSB a hotărât ca Andrei Dumiter să fie titular în meciul de la Sfântu Gheorghe în faţa experimentatului Caudiu Keşeru.

Potrivit surselor AS.ro, patronul roş-albaştrilor a vrut să se convingă de valoarea acestuia şi dacă atacantul va continua la FCSB şi în viitorul apropiat.

Andrei Dumiter este cotat la 150.000 pe site-urile de specialitate. În actualul sezon, acesta a bifat 11 apariţii, reuşind să înscrie două goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Andrei Dumiter, lăudat de Gigi Becali

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali îl lăuda pe Andrei Dumiter, pe care îl descria drept „talismanul norocos” al FCSB-ului.

Reclamă
Reclamă

„Nu se știe dacă este un transfer ratat. Ăștia care apasă doar pe clapete, dacă nu „cară puțin pianul”, nu au la ce să „cânte”. Pe când Dumiter, care „cară pianul”, apasă și el pe clape și dă o muzică, nu extraordinară, dar apasă și el acolo.

Dumiter e muncitor, luptă mult. În toate meciurile în care a fost pe teren, le-am câștigat. A scos 11 metri, a scos galben, a scos eliminare, a scos mingea de afară. Mai era 1 centimetru și depășea linia, dar el a scos-o și a obţinut 11 metri. El a fost foarte rapid și nu a ieșit mingea datorită faptului că a fost agil”, spunea Gigi Becali pentru ProX.

Cât a plătit Gigi Becali pentru Andrei Dumiter

Gigi Becali s-a înţeles cu Sepsi îl luna iulie pentru Andrei Dumiter, iar covăsnenii au încasat 350.000 de euro. Mai mult, Sepsi a păstrat şi 20% din drepturile jucătorului în cazul unui viitor transfer.

Reclamă

„Da, a semnat Dumiter. A semnat doi ani plus trei ani. Nu mai vreau să mă încarc. Am dat 350.000 pe el. I-am dat doi ani, ca să aibă timp să se acomodeze.

La 22 de ani nu poți pretinde că joacă 3 meciuri și gata. Trebuie să-i dai timp, e puternic, e român. Românilor le dau mai multe șanse eu. Mi-a plăcut mie de el. M-am interesat”, spunea Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și