Închide meniul

Gigi Becali a decis! Cine va fi titular în poartă la FCSB. ”Și dacă e mai tare decât Lobonț, nu mă interesează. El o să fie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 12:27

Gigi Becali a decis! Cine va fi titular în poartă la FCSB. ”Și dacă e mai tare decât Lobonț, nu mă interesează. El o să fie!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali a decis! Cine va fi titular în poartă la FCSB. ”Și dacă e mai tare decât Lobonț, nu mă interesează. El o să fie!”

Vlad a comis multe greșeli de-a lungul timpului, dar Becali este gata să îi acorde o nouă șansă. S-a discutat despre venirea lui Cătălin Căbuz, portarul Viitorului, dar omul de afaceri a negat negocierile cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Vlad va juca, Donnarumma de la 17 nu e scos din poartă”

Gigi Becali a dezvăluit că Andrei Vlad rămâne titular după plecarea lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj, iar rezervă va fi Toma Niga. Totodată, din stagiunea viitoare va veni și Ștefan Târnovanu de la Poli Iași.

"Cine e Căbuz? Nu ştiu, nu, nu… E foarte bun, dar avem portar la ora asta. Să nu se supere nimeni, dar poate fi un portar dacă nu are peste 1.85 cm? Şi dacă e mai tare decât Lobonţ, nu mă interesează. 

Eu vreau portar mare, înalt. Noi avem portar, gata. Îl avem pe Vlad, îi avem copiii ăia, ne batem joc de ei? Vlad va juca, Donnaruma de la 17 ani nu e scos din poartă", a spus Becali la PRO X.

Gigi Becali susține că o echipă va oferi 15 milioane de euro pentru Man

Becali susține că o echipă din Italia e pregătită să ofere 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Dacă se va face afacerea, Man va deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1.

Reclamă

"Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane în 3 rate. Prima rată de 8. Iar eu le-am zis să trimită oferta.

Nu are rost sa comentăm bârfe. Comentăm când o să vină la club. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din Capitală, e pe aproape. Se poate compara cu Capitala", a mai declarat Becali la PRO X.

În urmă cu o lună, Gigi Becali refuza o ofertă de 7 milioane de euro pentru Man, venită de la Feyenoord. Atunci, finanțatorul roș-albaștrilor cerea 10 milioane de euro pentru jucătorul de 21 de ani cumpărat de la UTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și