Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu are Dinu Todoran la FCSB: „Atât îi dau! O să vedem ce am luat.” Ce a spus despre șansele la titlu

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2021, 17:54

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu are Dinu Todoran la FCSB: „Atât îi dau! O să vedem ce am luat. Ce a spus despre șansele la titlu

Hepta

Gigi Becali

  • Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB
  • Cu cât îl plătește Gigi Becali

Ce salariu are Dinu Todoran la FCSB. Noul antrenor al roș-albaștrilor este ieftin și credincios, perfect pentru criteriile lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera îl plătește cu 5.000 de euro pe lună să-i antreneze „perlele”. În schimb, Șumudică l-ar fi făcut pe Becali să bage adânc mâna în buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu are Dinu Todoran la FCSB

„Eu m-am gandit, de ce să dau 600.000 de euro, când pot să dau 60.000? Șumudică venea cu tot staff-ul, costa 600.000 cu taxe cu tot. Așa, lui Todoran îi dau 60.000. De ce să îi dau 600.000 și să nu dau 60.000.

Voi spuneți ‘nu îl știm pe Todoran’, bine. Dar o să vedem după ce am luat. Vă spun un lucru, echipa asta e imbatabilă. Ce dacă ai antrenor? E adevărat, contează, dar sunt prea valoroși jucătorii ca să mai poată fi bătuți”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina, unde a stat doar 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie. Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020.

Todoran a lăsat-o pe CSM Slatina pe locul 19 în Liga 2, cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat. CSM Slatina nu a reușit să se salveze după plecarea lui Dinu Todoran. Echipa a retrogradat în Liga 3, la capătul unui play-out unde a obținut o singură victorie.

Reclamă

Gigi Becali, verdict în lupta pentru titlu

FCSB a pierdut și în acest an duelul la titlu cu CFR Cluj. De altfel, roș-albaștrii au intrat în istorie ca singura echipă care nu a luat campionatul din postura de lider la finalul sezonului regulat. Gigi Becali e sigur că altfel vor sta lucrurile în stagiunea următoare.

„Trebuie să luăm în calcul valoarea. Luăm FCSB de anul ăsta, poți spune că te bați cu CFR, că au jucători valoroși. Te poți lua cu Craiova lui Rotaru, au jucători valoroși, care au demonstrat că pot. La ceilalți, nu ai cum, sunt prea mari diferențele de valoare. Craiova lui Mutu, e adevărat, e el antrenor, dar ce poate face? Joacă el în locul lor?”, a mai spus Gigi Becali.

Noul sezon din Liga 1 va debuta pe 16 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”