Închide meniul

Gigi Becali a făcut calculele și i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu. ”L-au pierdut pe ăsta, la revedere! E 500%, nu 100%”

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 8:41

Gigi Becali a făcut calculele și i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu. ”L-au pierdut pe ăsta, la revedere! E 500%, nu 100%”

Gigi Becali a făcut calculele și i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu

Antena Sport

  • Universitate Craiova – FCSB 2-3
  • Oltenii pot ajunge la 17 puncte de liderul CFR Cluj

”Am jucat cu o echipă care juca meciul anului. L-au pierdut pe ăsta, la revedere. E 500%, nu 100%. Sunt 17 puncte, se poate întâmpla ceva la CFR. După înjumătăţire înseamnă 9 puncte, ce să mai faci”, a spus Becali, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a căzut pe locul 4 în Liga 1

Craiova e la 14 puncte de campioana CFR Cluj, care, cu un meci mai puțin disputat, e lider în Liga 1, cu 42 de puncte. FCSB e pe doi, cu 37 de puncte. Echipa lui Reghecampf a părăsit și podiumul, fiind depășită de Voluntari.

”Ce vă aşteptaţi de la mine să vă spun, că vor plăti? Nu plăteşte nimeni, vom avea o analiză cu patronul. Nu este vorba de plătit, este vorba că ne dorim performanţă. Ne dorim jucători care să îşi dorească să câştige campionatul. Să nu vă aşteptaţi că vor pleca foarte mulţi jucători, sunt jucători de valoare.

Reclamă

Ei pot face un meci extraordinar cum au făcut cu FCSB. Nu mi-a impus nimeni nimic (n.r. număr de puncte). Vom fi acolo, cu siguranţă vom lupta până la capăt. Noi nu depunem armele. Vom fi acolo cu şansa a 3-a, a 4-a, dar ne vom lupta până la capăt”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la finalul derby-ului.

Dan Nistor a tunat după eşecul din derby

Universitatea Craiova a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1, iar Dan Nistor nu s-a mai putut abţine şi a transmis un mesaj clar conducerii.

Reclamă

„Chiar nu găsesc o explicaţie. Nu îmi vine să cred că am pierdut acest meci. Avem ocazii incredibile şi am ratat. Venisem după o perioadă foarte lungă fără spectatori şi nu s-a putut. Nu ne-au surprins cu nimic. Bară, care bară? A fost periculoasă. Nu meritam să pierdem. Trebuie să ne gândim la calificarea în play-off.

Se vorbea despre titlu, dar acum avem o distanţă destul de mare. În fotbal se poate întâmpla orice. Poate unii nu au valoare să fie la clubul acesta. Vedem în iarnă ce se va întâmpla că aşa nu se mai poate. Antrenorul nu are absolut nicio vină. Noi trebuie să fim concentraţi, nu să visăm la sute de milioane de euro”, a răbufnit Dan Nistor după derby.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 15 apr., 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment