Închide meniul

Gigi Becali a făcut praf un titular după meciul cu Şahtior Karagandy: „Zici că e speriat de bombe!” Anunţ despre transferul lui Vinicius la FCSB

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 11:45

Reclamă
Gigi Becali a făcut praf un titular după meciul cu Şahtior Karagandy: „Zici că e speriat de bombe! Anunţ despre transferul lui Vinicius la FCSB

Gigi Becali l-a făcut praf pe Iulian Cristea

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Iulian Cristea a fost la un pas să gafeze decisiv în partida cu Şahtior Karagandy şi l-a determinat pe Gigi Becali să caute un nou fundaş central. Paulo Vinicius, fostul fundaş al celor de la CFR Cluj, este pe lista patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a făcut praf pe Iulian Cristea

Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu Iulian Cristea. El e băiat bun, dar asemenea tâmpenii?! Oricum, nu vreau să mai critic jucătorii, dar nu poți să faci așa ceva. Zici că e speriat de bombe! Atunci, în astfel de meciuri, nu-l mai bagi!

Eu merg pe lucruri punctuale. Când văd asemenea gafe…Astăzi am contactat deja să cumpăr un fundaș central. E posibil să fie Vinicius, nu știu! E posibil să luăm un fundaș central. O astfel de greșeală poate să te curețe, poți să pierzi calificări. El va mai juca, dar va mai juca aici, în sezonul regulat, unde nu contează, fiindcă se înjumătățesc punctele

Nu, nu am emoții pentru returul din Kazhstan. Ei nu ne pot marca două goluri. Niciodată nu se poate așa ceva. Mai ales că orice echipă care se desface cu noi se sinucide!„, a spus Gigi Becali la Pro X.

Paulo Vinicius, dorit de FCSB

FCSB încearcă să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor şi să îl aducă pe fostul jucător al CFR-ului, Paulo Vinicius.  Fundaşul de 36 de ani a devenit jucător liber de contract după ce CFR Cluj nu i-a prelungit contractul. După ce a încercat să îl ia pe Branislav Ninaj de Sepsi, fără succes însă, Becali vrea să îl aducă pe Paulo Vinicius, scrie gsp.ro. Brazilianul, care s-a despărţit în această vară de CFR Cluj, a câştigat 4 titluri cu CFR Cluj şi a fost unul dintre jucătorii de bază ai campioanei.

Reclamă

Paulo Vinicius, dorit de FCSB

Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj a recunoscut acum o lună că are oferte şi din România. Mai mult  Vinicius nu ar spune nu unei reveniri în Liga 1.

Sunt oferte din România, din Portugalia… Aștept puțin cu familia și apoi merg în cantonament. Șanse foarte mari să mă întorc. Este aproape de a se întâmpla. Să vedem. Sunt profesionist. Voi vedea ce ofertă e bună pentru mine”, a declarat Paulo Vinicius, în urmă cu o lună, pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și