Închide meniul

Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj! Încă 4 jucători au fost puşi pe liber. Revoluţia lui Marius Şumudică la campioană

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 18:39

Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj! Încă 4 jucători au fost puşi pe liber. Revoluţia lui Marius Şumudică la campioană

Paulo Vinicius

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj! Clubul CFR Cluj a anunţat, vineri, despărţirea de jucătorii Paulo Vinicius şi Michael Pereira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După patru sezoane fantastice petrecute în Gruia, drumurile clubului CFR 1907 Cluj şi ale fundaşului central Paulo Vinícius se despart.
Sosit la Cluj-Napoca în vara anului 2017, Vini s-a impus într-un timp record în primul „11” al echipei noastre, devenind unul dintre pilonii de bază în lotul care domină competiţia internă de patru ani încoace.

Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj

Profesionist desăvârşit, de neclintit în defensivă şi „letal” în faţa porţii adverse în ciuda postului ocupat, cel alintat de colegi „Papai” intră în istoria clubului cu patru trofee de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) şi două Supercupe ale României (2018, 2020).

Povestea lui Vinicius în Gruia ajunge la sfârşit, însă legenda de abia începe! Îi mulţumim pe această cale pentru munca exemplară depusă în culorile clubului nostru, pentru zecile de momente memorabile în care ne-a făcut mândri să fim CFR-işti!”, este anunţul CFR Cluj cu privire la Vinicius.

CFR Cluj s-a despărţit şi de Michael Pereira

Michael Pereira a plecat şi el de la CFR Cluj. Campioana s-a mai despărţit vineri de alţi 3 jucători: Syam Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares.

Reclamă

Sosit la echipa din Cluj-Napoca în noiembrie 2020, fundaşul Syam Ben Youssef (opt meciuri) s-a dovedit a fi de fiecare dată o opţiune de încredere în defensivă, cucerind un titlu de campion şi o Supercupă a României cu CFR.

Luis Aurelio a venit la Cluj-Napoca, în iulie 2019, de la Gaz Metan Mediaş. Cu venirea sa, în octombrie 2020, mijlocaşul William Soares (18 jocuri) a adus un „suflu” brazilian în linia mediană CFR-istă, prestaţiile sale fiind încununate cu o medalie de campion, dar şi cu o Supercupă a României.

Jonathan Rodriguez a semnat cu CFR Cluj „fără să stea pe gânduri”

Tot astăzi, Jonathan Rodriguez, mijlocaşul de 31 de ani al lui CFR Cluj, a oferit primele declaraţii după ce a fost transferat de la FC Botoşani. El a fost dorit în tecut şi de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Sper ca suporterii să fie alături de noi şi sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor”a declarat argentinianul într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clubului.

Recomandări
  • Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj
  • Ce alţi jucători au mai plecat de la campioană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și