Închide meniul

Gigi Becali a făcut primele două oferte oficiale: 200.000 de euro pentru un fundaş din playoff

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 19:41

Gigi Becali a făcut primele două oferte oficiale: 200.000 de euro pentru un fundaş din playoff

Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali a făcut primele două oferte oficiale pentru jucătorii pe care îi doreşte la FCSB. Este vorba de Alexandru Crețu, jucător liber de contract, şi Branislav Ninaj, fundaşul slovac al celor de la Sepsi. Ninaj are 1,91 înălțime și este sub contract cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut primele două oferte oficiale

Gigi Becali a făcut primele oferte oficiale pentru jucătorii pe care îi doreşte. Pentru fundaşul de la Sepsi, Gigi Becali, a făcut o ofertă oficială 200.000 de euro, conform gsp.ro. Ajuns în iarnă la Sepsi, Ninaj s-a impus imediat. A jucat 16 meciuri meciuri pentru formația lui Leo Grozavu, dintre care 12 au fost disputate ca titular.

Gigi Becali a făcut şi o ofertă oficială pentru Alexandru Creţu. Îi oferă 15.000 de euro şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

O să îi iau pe Crețu și Ninaj, dacă vor, ca să dea cu capul! Eu i-am ales, nu antrenorul sau altcineva. Am zis că îmi place de Ninaj pentru că dă cu capul. Mladen Jutric e buniciel. Măcar să nu mai luăm goluri din faze fixe, din corner. Vreau fundaș central puternic. Nu Sergio Ramos, dar să fie puternic.

Marea dorința a lui Gigi Becali

Becali a dezvăluit și motivul pentru care vrea să aducă fundași centrali înalți. Finanțatorul FCSB s-a saturat ca echipa sa să primească goluri din faze fixe.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și