Închide meniul

Gigi Becali a ieșit în față! Ce mesaj a transmis despre arbitrajul lui Colțescu de la FCSB – Sepsi 1-2: "Nu știu cum a văzut el!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 15:36

Gigi Becali a ieșit în față! Ce mesaj a transmis despre arbitrajul lui Colțescu de la FCSB – Sepsi 1-2: "Nu știu cum a văzut el!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, după FCSB - Sepsi 1-2

Gigi Becali a spus că nu Sebastian Colțescu a fost vinovatul pentru care roș-albaștrii n-au primit lovitură de la 11 metri. Patronul lui FCSB a pus tunurile pe Octavian Șovre, tușierul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, după faza controversată de la FCSB – Sepsi 1-2

"Ce vină să aibă Sebastian Colțescu? El a arătat penalty. A fost penalty și el a fluierat. Nu știu cum a văzut Șovre de pe partea cealaltă că nu a fost penalty. Știți ceva, haideți că nu mai are rost…

Colțescu a arătat penalty și celălalt i-a spus în cască să schimbe decizia. Asta a fost. Nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare și oricum mi-am propus să nu mai vorbesc despre fotbal zilele acestea”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Faza controversată s-a petrecut la scorul de 1-1. Florin Tănase a căzut în careul lui Sepsi, iar Colțescu a dictat penalty. Octavian Șovre i-a transmis centralului în cască că, de fapt, decarul lui FCSB a simulat. Colțescu a întors decizia și i-a dat galben lui Tănase.

La numai câteva minute de la acel moment, Sepsi a dat lovitura la Giurgiu. Bogdan Mitrea a înscris pentru 2-1, iar roș-albaștrii au ratat șansa să distanțeze la 4 puncte în fruntea clasamentului.

Reclamă

S-a încins lupta la titlu în Liga 1

Roş-albaştrii aveau nouă meciuri la rând fără eşec în campionat, până să piardă în faţa grupării din Sfântu Gheorghe. Pentru lider urmează chiar derby-urile cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Sepsi a obţinut primul succes cu FCSB după trei ani. Avea şapte meciuri la rând fără victorie, până să dea lovitura la Giurgiu. Petrila (28) şi Mitrea (81) au marcat golurile victoriei şi au anulat reuşita lui Octavian Popescu (68).

După succesul Craiova pe terenul campioanei CFR Cluj, oltenii s-au apropiat la 5 puncte de liderul FCSB. Roș-albaștrii și echipa lui Ouzounidis au meci direct în etapa următoare și va va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, reacție categorică
  • Ce a spus patronul lui FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și