Închide meniul

Gigi Becali a mai rezolvat un transfer la FCSB! Cine sunt cei trei jucători cu care mai negociază şi ce mesaj războinic i-a transmis lui Marius Şumudică. „Eu zic că o să-l aduc. 90% vine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2021, 23:23

Gigi Becali a mai rezolvat un transfer la FCSB! Cine sunt cei trei jucători cu care mai negociază şi ce mesaj războinic i-a transmis lui Marius Şumudică. „Eu zic că o să-l aduc. 90% vine!

Totul pentru grupele cupelor europene

Hepta

  • Stipe Vucur a semnat cu FCSB
  • Gigi Becali mai negociază cu trei jucători

Patronul vicecampioanei României anunţă că va continua să aducă jucători în această vară. Urmează întăriri în ofensivă, mai ales că Florin Tănase este pe picior de plecare. Bogdan Stancu, Ioan Dumiter de la Sepsi şi Constantin Budescu sunt ţintele lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai rezolvat un transfer. Stipe Vucur a semnat cu FCSB

L-am luat pe Creţu. Astăzi s-a terminat şi cu fundaşul central care a jucat în Germania (n.r. Stipe Vucur). A semnat pe mail, azi sau mâine vine. Mai rămâne să vină Bogdan Stancu şi Dumiter. La fel şi cu Budescu… el e ceva special şi poate să vină oricând„, a declarat patronul lui FCSB la PRO X.

Marius Şumudică îi face concurenţă la transferul lui Budescu. Noul antrenor al lui CFR Cluj i-a transmis lui Becali să îşi ia gândul şi de la Bogdan Stancu.

Reclamă

Treaba lui ce spune Marius Şumudică. El aşa crede. Eu zic că o să-l aduc, 90% vine. Dacă a venit băiatul la mine acasă şi am vorbit cu el… senzaţia pe care mi-a lăsat-o este aceea că va veni. Într-un moment greu a venit Şumudică la CFR… el e antrenor, dar o să-i fie greu tare„, a spus Gigi Becali.

Cine este Stipe Vucur, noul fundaş de la FCSB

A anunţat că a cumpărat un nou fundaş, după transferul lui Creţu. Are 29 de ani şi a semnat pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă 2 ani.

Reclamă

Am luat unul mare, de 1,95. A jucat prin liga a doua prin Austria. A semnat pe un an plus opţiune de prelungire pe încă doi. Asta are 29 de ani şi îl iau gratis. Şeroni are 35 de ani şi dau 100.000 de euro pe el„, a spus Gigi Becali, vineri, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Fundaşul pe care l-a adus Gigi Becali la FCSB este Stipe Vucur, un austriac de 29 de ani. În cariera sa, Stipe Vucur a jucat la Hajduk Split, Erzgebirge Aue, FC Wacker, FC Lustenau sau Kaiserlauntern.

Şumudică e convins că Bogdan Stancu nu va veni la FCSB

E un băiat deosebit. M-am rugat de el trei ani să-l iau la Gaziantep, la Kayserispor. Cred că îi va fi greu să nu-i dea curs unei oferte din Turcia. Îi va fi greu să vină în România. El e marcator de 8-9 goluri în Turcia, exceptând loviturile de pedeapsă.

Reclamă 4 / 0/3

În România, e imposibil să nu marcheze 12-15 goluri într-un sezon. Şi noi avem atacanţi buni la CFR, trei jucători. Sunt adeptul unui joc ofensiv, dar acum avem trei atacanţi pe care-i respect pentru ce au făcut la CFR Cluj. Pleacă din pole position pentru mine”, a declarat Șumudică la Telekom Sport.

Bogdan Stancu poate rămâne în Turcia, deşi Gigi Becali îl vrea la FCSB. Stancu a devenit este liber de contract, după ce contractul său cu Genclerbirligi a expirat. Altay şi Giresunspor sunt echipele care îl mai doresc pe atacantul de 33 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”