Închide meniul

Gigi Becali a primit cel mai așteptat cadou de Crăciun! FCSB, undă verde la stadionul mult visat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 15:24

Gigi Becali a primit cel mai așteptat cadou de Crăciun! FCSB, undă verde la stadionul mult visat

Gigi Becali a explicat de ce nu sărbătoreşte Valentine's Day

Hepta

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a anunțat că problemele cu actele vor fi rezolvate în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, undă verde pe stadionul „Arcul de Triumf”

„În ianuarie vom reglementa toată această chestiune. Apoi vom putea să începem să acceptăm ofertele pentru închiriere. Și FCSB va putea juca pe aceest stadion, normal, dar avem foarte multe cereri. Mai sunt cluburi interesate”, a spus Eduard Novak, potrivit playsport.ro.

FCSB își dispută meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională. Doar că, din diverese motive, clubul lui Gigi Becali nu a putut să joace mereu pe cel mai mare stadion din Capitală.

Vicecampioana României a cerut să joace pe „Arcul de Triumf” sau pe noua arenă din Ghencea, dar a fost de fiecare dată refuzată. FCSB a ajuns astfel să joace la Giurgiu și Buzău meciurile de pe teren propriu.

28,5 milioane de euro au costat lucrările la stadionul „Arcul de Triumf”, care are o capacitate de 8.200 de locuri. La Euro 2020, s-au antrenat acolo naţionalele de fotbal ale Ucrainei şi Franţei.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica, despre stadionul „Arcul de Triumf”

MM este sigur că, atunci când FCSB nu îşi va putea disputa partidele de pe teren propriu pe Arena Naţională, va exista disponibilitate pe noul stadion din centrul Bucureştiului.

„Va fi deschis pentru închiriere în 2022. (Inclusiv pentru fotbal?) Da. Păi cine ar putea să îl închirieze? (n.r. ironic) Federţia de Badminton nu ştiu dacă e foarte dispusă să îl închirieze.

Nici măcar nu mă gândesc să nu fie casa rugby-ului. Doar că rugby-ul poate trăi şi din banii de la fotbal, când nu are acţiune. Nu trebuie făcute mizerii cum s-au făcut în Ghencea, hai să aduc Clujul să joace rugby, deşi trebuie să joc eu la Cluj„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a primit cel mai așteptat cadou de Crăciun
  • FCSB, undă verde la stadionul mult visat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și