Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit după decizia uluitoare luată de autorităţi! "Oamenii gândesc cu fundul și nu cu capul în țara mea"

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 17:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Gigi Becali a răbufnit după decizia uluitoare luată de autorităţi! "Oamenii gândesc cu fundul și nu cu capul în țara mea"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali a răbufnit! Ce l-a supărat pe patronul FCSB. ”Cum să faci așa ceva? Oamenii gândesc cu fundul în țara mea”

Omul de afaceri nu crede că această măsură poate fi aplicată. Becali a avut o reacție nervoasă în momentul în care a auzit de recomandările reprezentanților Ministerului Sănătății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Cum să faci așa ceva? Oamenii gândesc cu fundul”

”Du-te bă, de-aici… Îl iei pe jucător și gata, așa e în toate țările. Cum să fie exclusă echipa din campionat? Cum să faci așa ceva? Ăștia nu gândesc cu capul, gândesc cu piciorul! Suntem pe câmp, suntem în junglă? Astea sunt… Gata, hai că vorbesc aiurea. Oamenii gândesc cu fundul și nu cu capul în țara mea! Normal că mă supăr.

Oamenii n-au inteligență, minte, creier în cap. Normal că mă supăr! Auzi, cum să zici așa ceva? Peste tot în Europa e altfel, un jucător pozitiv e băgat în carantină. Cum să excluzi echipa?! Cine a spus așa ceva? Nu cred așa, nu cred! Cine a spus asta?”, a răbufnit Becali, potrivit Sport.ro.

Gigi Becali vrea pace ca să aducă FCSB în Ghencea

Becali s-a săturat de scandalul dintre ultraşii celor de la FCSB şi cei ai echipei Armatei. Omul de afaceri susţine însă că e pregătit să ducă echipa din prima ligă pe noua arenă Steaua.

"Dacă cer suporterii, eu o să fac ce zic suporterii! Dacă iese scandal, nu fac, nu joc. Dacă e cu pace, joc, dacă nu, nu joc! Păi aia, în primul rând, este de amatori.

Reclamă

Cum să joace amatori pe stadion de 100 de milioane de euro? Şi ei nu pot promova, ei doar la amatori, deci trebuie să rămână în divizia a patra. Bine, mă doare gura, nu mai vreau să vorbesc", a spus Gigi Becali, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și