Închide meniul

Gigi Becali a rămas fără cuvinte, după România – Germania 0-1: "Ești șoarece? Dacă voiau ne dădeau și 10". Ce a spus despre Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 15:46

Gigi Becali a rămas fără cuvinte, după România – Germania 0-1: "Ești șoarece? Dacă voiau ne dădeau și 10". Ce a spus despre Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, după Romănia - Germania 0-1

Gigi Becali susține că diferența de scor putea fi una uriașă. Nemții au ratat o sumedenie de ocazii și au avut în față un Niță în formă de zile mari!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ești șoarece? Ești șoarecele și pisica? A fost genul de meci după care nu poți spune prea multe. Păi, cum să joci tu, un lot care valorează 50 de milioane de euro cu unul al cărui valoare este de un miliard de euro?”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali, categoric după România – Germania 0-1

România a fost dominată la toate capitolele de Germania. Nemții au avut o posesie zdrobitoare, 67%, și și-au creat 18 ocazii la poarta lui Niță. 9 dintre șuturile vedetelor lui Low au fost pe cadrul porții, dar s-au lovit de "zidul" de la Sparta Praga.

”Nici 100, ce spun eu o sută, nici 1.000 de Mirel și toți antrenorii buni dacă ar fi fost aseară în loc și tot nu s-ar fi schimbat nimic. N-ai ce să faci. Ați văzut cum pasau între ei, cât de liniștiți erau”, a mai spus Gigi Becali.

Deși România a pus probleme la poarta lui Neuer abia pe finalul meciului, Gigi Becali a fost impresionat de prestațiile lui Florin Tănase și Valentin Mihăilă. Și Nicolae Stanciu l-a impresionat pe patronul lui FCSB, dar Florin Niță l-a cucerit. 

Reclamă

”E adevărat, Mihăilă și Tănase au jucat acolo în față, a mai fost și Stanciu, pe final, dar nemții au jucat prea bine. Dacă Germania avea nevoie de victorie cu adevărat, dacă depindea de acest meci, ne dădea 10 goluri. 

Niță a apărat foarte bine, și-a făcut treaba. Bine, mă, nu are rost să comentăm despre acest meci. Noi trebuie să ne vedem de meciul cu Armenia. După acel meci, vom putea discuta mai multe, da?”, a încheiat Gigi Becali.

Patronul lui FCSB urmărește îndeaproape și meciurile naționalei de tineret. Gigi Becali a reacționat în exclusivitate pentru AS.ro la zvonurile despre posibilul transfer al lui Marius Marin

Reclamă 4 / 0/3

România în calificările pentru CM 2022

După 0-1 cu Germania, România a căzut pe locul 4 în grupa J din calificările la CM 2022. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Următorul meci pentru România va fi în deplasare, împotriva Armeniei. Partida este programată miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Clasamentul grupei J în calificările pentru CM 2022

1. Germania 6 puncte
2. Armenia 6 puncte
3. Macedonia de Nord 3 puncte
4. România 3 puncte
5. Islanda 0 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Recomandări
  • România - Germania 0-1
  • Reacția lui Gigi Becali după meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și