Închide meniul

Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu: „I-am dat lui Jean Pădureanu 5.000 de dolari!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 18:07

Reclamă
Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu: I-am dat lui Jean Pădureanu 5.000 de dolari!”

Gigi Becali, anunţ despre oferta uriaşă pentru FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu! Omul de afaceri este hotărât să renunțe la FCSB și să iasă din fotbal, după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a declarat faptul că, în cazul în care Gigi Becali dorește să aibă o discuție cu el, va trebui să-i dezvăluie trei foști arbitri cărora le-a dat bani.

Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu

Gigi Becali susține că nu a corupt vreodată un arbitru. Totodată, omul de afaceri a dezvăluit că i-a oferit 5.000 de dolari lui Jean Pădureanu, pentru ca arbitri să conducă în mod corect meciurile echipei sale.

„Niciodată în viaţa mea nu am dat bani la un arbitru. A fost o singură dată nea’ Jean Pădureanu, când am intrat în fotbal. Şi i-am dat lui nea’ Jean Pădureanu 5.000 de dolari ca să fim protejaţi. Doar pentru protecţie, nu ca să câştige.

A mai fost încă o dată, a mai fost un meci, şi am zis: «Dă, bă, banii înapoi!». Niciodată nu am dat bani la arbitri. Nu era de corupţie, ci doar ca să nu fim furaţi. Nu am dat în viaţa mea. Dacă eu voiam să fac corupţie cu arbitri…

Reclamă

Era Grigorescu care juca pe la cazinou şi mi-a cerut 10.000 de euro să mai joace. Şi i-am zis că nu îi dau. Cu Iaşi mi s-a propus să câştig meciul şi am zis că nu.

În ceea ce priveşte corupţia, nu am făcut pentru că nu stă în ADN-ul meu. Nu există aşa ceva. Eu puteam să controlez şi iarba de la Federaţie, dar nu am vrut”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ce a spus Răzvan Burleanu

„Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de toată deschiderea noastră, nu sunt un tip ranchiunos. Această întâlnire cred că totuși va avea loc, dacă e deschis la dialog, la 24 de ore distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Însă ce condiție aș avea, pentru a merge mai departe, cu orice discuție, este aceea care face referire la o listă, pe care l-aș ruga să mi-o pună la dispoziție în momentul în care ne vom întâlni. Deci are timp să se pregătească la următoarea întâlnire.

E o listă cu trei arbitri, trei foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care el s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Și îi promit că lista respectivă rămâne una confidențială.

Trebuie să vă împărtășesc că, la ultima întâlnire pe care am avut-o aici, domnul Becali mi-a împărtășit despre aceste practici, care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizație sportivă. Așa că aș fi curios doar pentru a înțelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și