Închide meniul

Răzvan Burleanu a anunțat condiția pentru care ar accepta o discuție cu Gigi Becali: „O listă cu trei arbitri cărora le-a dat bani!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 15:04

Reclamă
Răzvan Burleanu a anunțat condiția pentru care ar accepta o discuție cu Gigi Becali: O listă cu trei arbitri cărora le-a dat bani!”

Salariul pe care Răzvan Burleanu îl încasează la FRF

Răzvan Burleanu, la un eveniment / Hepta

Răzvan Burleanu a anunțat condiția pentru care ar accepta o discuție cu Gigi Becali! Patronul FCSB-ului a declarat că se retrage din fotbal, după ce echipa sa a pierdut în fața Rapidului, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lansat acuzații dure la adresa lui Răzvan Burleanu, fiind consternat de jocul dur pe care arbitrul Horațiu Feșnic l-a permis la Rapid – FCSB.

Răzvan Burleanu a anunțat condiția pentru care ar accepta o discuție cu Gigi Becali

Șeful FRF susține că nu îi poartă ranchiună lui Gigi Becali, după declarațiile pe care le-a avut la adresa sa. În plus, spune că ar fi dispus să aibă o discuție cu patronul FCSB-ului, doar dacă acesta îi va spune trei nume de foști arbitri „cărora le-a dat bani”.

„Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de toată deschiderea noastră, nu sunt un tip ranchiunos. Această întâlnire cred că totuși va avea loc, dacă e deschis la dialog, la 24 de ore distanță.

Însă ce condiție aș avea, pentru a merge mai departe, cu orice discuție, este aceea care face referire la o listă, pe care l-aș ruga să mi-o pună la dispoziție în momentul în care ne vom întâlni. Deci are timp să se pregătească la următoarea întâlnire.

Reclamă

E o listă cu trei arbitri, trei foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care el s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Și îi promit că lista respectivă rămâne una confidențială.

Trebuie să vă împărtășesc că, la ultima întâlnire pe care am avut-o aici, domnul Becali mi-a împărtășit despre aceste practici, care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizație sportivă. Așa că aș fi curios doar pentru a înțelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Burleanu i-a blocat telefonul lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu a dezvăluit și faptul că i-a blocat telefonul lui Gigi Becali, după mesajele pe care patronul de la FCSB i le-a trimis după Rapid – FCSB 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am urmărit conferinţa lui de presă. În ceea ce priveşte retragerea, nu este prima oară când vedem asta, s-a retras, s-a reîntors, s-a retras, s-a reîntors. Ce pot să vă descriu despre cum l-am cunoscut eu pe domnul Gigi Becali în această perioadă este un om foarte interesat de propria imagine şi de bani. Cât unul dintre acele elemente va fi acolo, mă îndoiesc că se retrage.

Vă confirm primirea mesajului din noaptea meciului, a doua zi mi-a trimis al doilea mesaj. Mesajele au fost cele comunicate public, dar pot să vă recunosc că i-am blocat domnului Becali numărul de telefon. Nu mai ştiu ce alte mesaje a mai trimis. Dacă a revenit la alte gânduri sau a continuat în aceeaşi direcţie. Am făcut-o cu gândul la el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie.

Profilul unui patron care se consideră stăpân în relaţia cu jucătorii şi antrenorii, care consideră că fiecare om are un preţ pentru a fi cumpărat nu cred că are un viitor în fotbalul european. Dacă domnul Becali îşi doreşte, suntem aici să ne vedem oricând. Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de deschiderea noastră, nu sunt ranchiunos. Ce condiţie aş avea ca să discutăm mai departe. El face referire la o listă cu arbitrii cărora le-ar fi oferit bani. Să o aducă.

Să îşi aducă aminte de meciul cu Voluntari, când Edjouma trebuia să fie eliminat. Ar trebui să ne amintim de meciul cu U Cluj, în care Şerban trebuia să fie eliminat, la începutul meciului. Sunt sigur că fotbalul s-a curăţat din 2014. Dacă greşelile sunt neintenţionate, intră pe procedura de sancţiune”, a spus Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și