Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Billel Omrani. „Au fost discuții și certuri cu impresarul”. Ce decizie se așteaptă să ia atacantul lui CFR Cluj: „Nu e idiot”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2022, 12:22 / Actualizat: 28 ianuarie 2022, 16:01

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Billel Omrani. „Au fost discuții și certuri cu impresarul. Ce decizie se așteaptă să ia atacantul lui CFR Cluj: „Nu e idiot

Billel Omrani ar putea ajunge la FCSB

Profimediaimages

Omrani cere cel mai mare contract din Liga 1 pentru a rămâne în Gruia. Neluțu Varga ar trebui să îi achite un salariu lunar de 40.000 de euro ca să îl convingă să joace în continuare în tricoul lui CFR Cluj!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani, dorit de Gigi Becali la FCSB

Finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut că l-a ofertat pe Omrani și în urmă cu trei ani, dar agentul francezului s-a opus mutării. Gigi Becali e sigur că nu are șanse să îl transfere nici acum pe fotbalistul care are cinci goluri stagionale și o cotă de piață de 1.6 milioane de euro.

Am vrut să-l iau acum 3 ani. Au fost discuții și certuri cu impresarul. Omrani nu rămâne liber pentru că nu mai semnează. Crezi că e idiot? Îi spune impresarul că rămâne liber. Oricine dă un milion pentru el. Poți să iei 300.000 la semnătură. De ce să semnezi cu FCSB sau CFR când poți să iei 500.000 la semnătură și 800.000 salariul anual. E idiot? S-a deșteptat.

Chiar dacă ar fi idiot, i-ar spune impresarul cum să semnezi? Cum să nu ia la semnătură 500.000. Nu are minte, e maimuță? Nu înțelegi? Omrani e jucător care, la ora asta, valorează 3 milioane de euro. Poate lua și un milion de euro la semnătură și cred că îi ia„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Billel Omrani e aşteptat să semneze contractul carierei

Billel Omrani poate reuși transferul carierei. Fotbalistul CFR-ului este aşteptat de Rizespor, grupare de pe prima scenă a fotbalului din Turcia, anunţă jurnaliştii de la fotomac.com. Chiar dacă Dan Petrescu a anunţat că atacantul nu va pleca, sursa citată scrie că în conturile campioanei vor intra 500.000 de euro.

Reclamă

Echipa din SuperLigă a ajuns la o înţelegere atât cu agentul lui Omrani, dar şi cu jucătorul, care a refuzat oferta de la Konyaspor. Francezul are peste 130 de apariţii pentru CFR Cluj în Liga 1, reuşind să înscrie 30 de goluri.

Omrani şi Petrila nu pleacă. Nu pleacă nimeni. Noi nu mai putem lua pe nimeni pe listă dacă pleacă cineva”, a asigurat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și