Închide meniul
Video

Gigi Becali a recunoscut că l-a sunat pe Florin Tănase. „Se aștepta să fie schimbat. Mi-a spus că merita!”. Ce se întâmplă cu golgheterul lui FCSB și în ce relație e cu patronul

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2022, 0:03

Reclamă

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase, după ce a marcat un gol / SportPictures via Hepta

Dorit în Franța de Angers, dar și de arabi, Tănase a rămas la vicecampioana României. Niciuna dintre echipele care au fost pe urmele lui nu a fost dispusă să plătească clauza de reziliere de trei milioane de euro. În derby-ul cu Dinamo, lui Florin Tănase nu i-a ieșit jocul și a fost schimbat de fiecare dată la pauză. Echipa lui Becali s-a impus cu 3-0 în Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase nu s-a supărat pe Gigi Becali

Patronul lui FCSB a dezvăluit ce discuții a purtat cu jucătorul care, potrivit Transfermarkt, are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro.

(Reporter: V-a trecut supărarea pe Florin Tănase?) Păi cu Tănase am vorbit și aseară. Ce supărare? El a înțeles, știe foarte bine. A zis: ‘Da, domnule!’. El se aștepta să-l schimbe.

Nu-i adevărat că ar fi supărat. Mi-a spus că nu e supărat. Și ce dacă nu a jucat… așa merita, a zis!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Florin Tănase este din 2016 la FCSB. În acest sezon a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase decisive. Cu roș-albaștrii a câștigat Cupa României, în 2020. Acum visează la titlu! Trupa lui Toni Petrea s-a apropiat la opt puncte de CFR Cluj.

Reclamă

În acest an, pe Tănase îl așteaptă provocarea vieții. Va deveni tătic de băiețel. Înainte să nască, golgheterul lui FCSB și soția lui au făcut o ședință foto spectaculoasă.

Cum a ratat Florin Tănase transferul în Franța

Florin Tănase a ratat o nouă șansă de a ajunge într-un campionat puternic din Europa. Căpitanul de la FCSB ar fi putut prinde un transfer în Franța, la Angers. Totul a picat însă în ultimele ore ale perioadei de mercato.

Pentru ca Tănase să fie transferat de Angers ar fi trebuit ca francezii să-l vândă pe Angelo Fulgini. Acesta a fost dorit insistent de OM, Gladbach, dar și în Premier League. Presa din Franța a anunțat că românul ar fi fost înlocuitorul său.

Reclamă 4 / 0/3

20 de milioane de euro au cerut cei de la Angers pe Fulgini, iar transferul său a picat în ultimele momente. Dacă l-ar fi vândut, francezii ar fi fost dispuși să plătească 3.000.000 de euro către FCSB, atât cât reprezintă clauza de reziliere a lui Tănase.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și