Închide meniul

Cât ghinion pentru Florin Tănase! Căpitanul de la FCSB a ratat transferul în Franța în ultimele ore ale perioadei de mercato! De ce a picat mutarea

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 9:03

Reclamă
Cât ghinion pentru Florin Tănase! Căpitanul de la FCSB a ratat transferul în Franța în ultimele ore ale perioadei de mercato! De ce a picat mutarea

Florin Tănase

Hepta

Pentru ca Tănase să fie transferat de Angers ar fi trebuit ca francezii să-l vândă pe Angelo Fulgini. Acesta a fost dorit insistent de OM, Gladbach, dar și în Premier League. Presa din Franța a anunțat că românul ar fi fost înlocuitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

20 de milioane de euro au cerut cei de la Angers pe Fulgini, iar transferul său a picat în ultimele momente. Dacă l-ar fi vândut, francezii ar fi fost dispuși să plătească 3.000.000 de euro către FCSB, atât cât reprezintă clauza de reziliere a lui Tănase.

Florin Tănase a fost aproape de Angers și în vară

Florin Tănase a fost foarte aproape de a ajunge în Ligue 1, la Angers, în urmă cu câteva luni. Transferul mult visat de către căpitanul vicecampioanei a picat tot „din cauza lui” Fulgini.

Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta”, a dezvăluit impresarul Liubliana Nedelcu, în direct la AS.RO LIVE.

Ajuns la 27 de ani, Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1, în sezonul trecut, iar acum are nouă reușite și patru pase de gol, în campionat. 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

17:07

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

17:01

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! A intrat pe stadion cu mașina de curse

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și