Închide meniul

Gigi Becali a rezolvat primul transfer la FCSB! „Este un experiment, clar! Tu la nivelul la care ești ar trebui să aduci un fundaș central de meserie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2021, 13:27

Gigi Becali a rezolvat primul transfer la FCSB! „Este un experiment, clar! Tu la nivelul la care ești ar trebui să aduci un fundaș central de meserie

Hepta

Gigi Becali a rezolvat un transfer

Zvonko Milojkovic, agentul său, l-a sfătuit să nu aleagă FCSB, dar faptul că va evolua pe postul de fundaş central a contat pentru fostul jucător de la Maribor, susţine gsp.ro. Becali ar fi discutat cu Mirel Rădoi, înainte să ia decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gigi a spus că e un jucător interesant Crețu, nu vreau să pomenesc nume ca să nu influențez negocierile. Devin mai scumpi jucătorii dacă anunțăm că îi vrem noi. Eu nu mai hotărăsc achizițiile, patronul decide, eu sunt implicat doar atât cât îmi permite societatea”, spunea Mihai Stoica, într-un live pe Facebook.

Gigi Becali a rezolvat primul transfer la FCSB! „Transferul lui Alexandru Creţu este un experiment”

Lucian Goian, fostul fundaş al lui Dinamo, a comentat mutarea făcută de Gigi Becali. „Este un experiment, clar! Tu la nivelul la care ești ar trebui să aduci un fundaș central de meserie. Nici Nedelcu nu este unul, îl văd mai degrabă mijlocaș central. Cristea și Miron sunt fundași centrali, este poziția lor principală. Tu, la nivelul ăsta, trebuie să aduci un fundaș central care a jucat 90% dintre meciuri acolo.

Că poate să joace și fundaș dreapta și mijlocaș central dacă e nevoie, asta e altceva. Eu am jucat și fundaș central și mijlocaș central. Din spate vezi tot jocul, la mijloc trebuie să te informezi foarte mult, să te uiți mereu. Poți pune un fundaș stânga în dreapta și joacă, uitați-vă la Vătăjelu la Craiova, dar nu are același randament ca și cum ar juca fundaș stânga”, a spus Goian, pentru sursa citată.

Pe postul de fundaş central la FCSB se află în acest moment Iulian Cristea, Andrei Miron şi Denis Haruţ.

Reclamă

Alexandru Crețu a devenit liber de contract

Alexandru Crețu (29 de ani) și-a reziliat contractul cu Maribor și își caută echipă. Patronul lui FCSB a pus ochii pe internaționalul român, dar încă nu a luat legătura cu impresarul jucătorului. Zvonko Milojkovici anunță că sunt șanse mici ca o astfel de mutare să se realizeze.

„Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate”, a declarat Zvonko Milojkovic, cu două săptămâni în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și