Închide meniul

Gigi Becali a trecut pe modul economic, iar Toni Petrea îi dă dreptate: „Nu avea sens să facem transferuri”. Ce a spus despre Varela și mesajul amuzant transmis lui Constantin Budescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 15:41

Gigi Becali a trecut pe modul economic, iar Toni Petrea îi dă dreptate: „Nu avea sens să facem transferuri. Ce a spus despre Varela și mesajul amuzant transmis lui Constantin Budescu

Toni Petrea, antrenor FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul vicecampioanei îi dă dreptate lui Gigi Becali. E sigur că o poate detrona pe CFR Cluj chiar și fără întăriri. Duminică seară, jucătorii săi dau adevăratul test pe Arena Națională. Cu o victorie împotriva ardelenilor s-ar apropia la 7 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a anunțat de ce Varela nu va reveni la FCSB

În perioadele de pauză competițională de regulă se mai schimbă rândurile, să spun așa. La noi nu a fost cazul, a plecat un singur jucător. Nu am adus altceva în schimb. Consider că avem un lot destul de echilibrat și cred că doar de dragul de a face transferuri nu avea sens să facem. Cred că e un lucru bun pentru noi, dă omogenitate echipei

Am considerat că momentan nu avem ce aduce în plus care să ajute efectiv echipa, la momentul actual. Nu cred că își mai permite nimeni să aducă jucători pe care doar să îi aibă„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

Chiar dacă au apărut zvonuri că Fernando Varela ar putea reveni la FCSB, antrenorul vicecampioanei exclude această variantă. Fundașul de 34 de ani nu este dispus să revină la echipa cu care a câștigat tripla (Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii) în 2015.

Au apărut ceva discuții despre Varela, dar nu cred că este cazul să vorbim despre venirea lui aici. El din ce știu are alte planuri și nu cred că trebuie să ne facem vreun gând, în eventualitatea transferurilui„, a precizat Petrea.

Reclamă
Citește și:

Antrenorul roș-albaștrilor i-a transmis și un mesaj lui Constantin Budescu, singurul jucător care a plecat de la FCSB în această iarnă.

Nu pot să-i spun decât mult succes lui Budi, el e un băiat foarte ok. Mă bucur pentru el că și-a găsit loc, așa cum și-a dorit, cât mai aproape de casă, nu pot să-i spun decât succes„, a spus Petrea.

Duelul FCSB – CFR Cluj va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro, duminică, de la ora 20:00.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea acceptă tactica lui Gigi Becali
  • Ce a spus despre Varela și Constantin Budescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și