Închide meniul

Gigi Becali a uitat de transferul „bombă” pe 10 milioane de euro al lui Olimpiu Moruţan. Noul preţ de Black Friday al mijlocaşului de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 11:42

Gigi Becali a uitat de transferul „bombă pe 10 milioane de euro al lui Olimpiu Moruţan. Noul preţ de Black Friday al mijlocaşului de la FCSB

Olimpiu Moruţan, la un pas de un transfer stelar la Galatasaray Istanbul

Hepta

„Pe Moruţan îl vând cu 3 milioane de euro. Am vrut 10, acum vreau 3 milioane. Am greşit la schimbări, eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, l-am băgat pe un jucător (n.r. – Moruţan), care nu mai este fotbalist, nu ştiu ce e el”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB 1-0 | Gigi Becali cere 3 milioane de euro pentru Moruţan

Olimpiu Moruţan a ajuns din transferul „bombă” la Galatasaray, pe 10 milioane de euro, rezervă de lux la echipa construită de Gigi Becali. Duminică, el a prins doar repriza a doua, fiind într-adevăr de nerecunoscut.

Gigi Becali se apropie astfel de cota pe care Moruţan o are pe cunoscutul site transfermarkt.de, 2.8 milioane de euro. În această stagiune, mijlocaşul de 22 de ani a adunat 7 meciuri, marcând un singur gol.

Ce lovitură a încercat să dea Gigi Becali cu Olimpiu Moruțan

Dacă îl vindea pe 10 milioane de euro la Galatasaray, Gigi Becali ar fi trebuit să îi fi dat un milion de euro lui Valeriu Iftime, care mai deţine un procent de 10 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Valeriu Iftime a dezvăluit cu Gigi Becali a încercat în această vară să cumpere de la Botoşani şi procentul de 10 la sută pentru suma de 600.000 de euro.

Reclamă

„N-am semnat nimic (n.r. o hârtie prin care ar fi luat 600.000 euro), a fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar domnul Becali. Nu am nimic, avem 10 procente la Moruțan și atât. N-am semnat nimic, n-am negociat, m-a întrebat dacă îmi dă 600.000 dacă semnez, am zis că nu, îl vindem și după discutăm. Dar lucrurile s-au blocat, copilul n-a mai plecat și suntem în stadiul în care suntem„, a declarat Valeriu Iftime.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și