Închide meniul

„S-au speriat de 10 milioane de euro!” Giovanni Becali a dat detalii despre negocierile cu Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan: „Terim mi-a spus că îi place jucătorul! Transferul nu e picat”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2021, 11:27

„S-au speriat de 10 milioane de euro! Giovanni Becali a dat detalii despre negocierile cu Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan: „Terim mi-a spus că îi place jucătorul! Transferul nu e picat

Olimpiu Moruțan încă poate ajunge la Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Giovanni Becali a vorbit cu Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, și a explicat în ce condiții se mai poate face transferul. Turcii au nevoie, în primul rând, să scape de jucători mai vechi din lot ca sa reducă cheltuielile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray nu renunțat la Olimpiu Moruțan

„S-au speriat de zece milioane. Probabil o să se ajungă la acest preț cu niște bonusuri. Steaua n-are nicio vină. Riscul îl are Galatasaray, cu suporterii. Dai opt milioane de euro pe un jucător care n-a jucat 25 de meciuri titular, din vreo 60 pe an? Așa se fac multe transferuri în Occident.

Transferul, pentru mine, nu e picat. Eu am stat de vorbă câteva ore cu Fatih Terim și mi-a spus că îi place jucătorul, dar Galatasaray în momentul ăsta, cel puțin încă două sau trei săptămâni, are nevoie să scape de ”elefanții” din echipă, începând cu Falcao. Să le dea ceva și să scape de ei. Au prea mulți! Și rezultate… absolut nimic. Muslera joacă de 12 ani acolo”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

10 milioane de euro a cerut Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan. „Perla” lui FCSB este cotată la 2,8 milioane de euro.

Ce lovitură a încercat să dea Gigi Becali cu Olimpiu Moruțan

Dacă îl vindea pe 10 milioane de euro la Galatasaray, Gigi Becali ar fi trebuit să îi fi dat un milion de euro lui Valeriu Iftime, care mai deţine un procent de 10 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Reclamă

Valeriu Iftime a dezvăluit cu Gigi Becali a încercat în această vară să cumpere de la Botoşani şi procentul de 10 la sută pentru suma de 600.000 de euro.

„N-am semnat nimic (n.r. o hârtie prin care ar fi luat 600.000 euro), a fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar domnul Becali. Nu am nimic, avem 10 procente la Moruțan și atât. N-am semnat nimic, n-am negociat, m-a întrebat dacă îmi dă 600.000 dacă semnez, am zis că nu, îl vindem și după discutăm. Dar lucrurile s-au blocat, copilul n-a mai plecat și suntem în stadiul în care suntem„, a declarat Valeriu Iftime la Digisport.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
  • Olimpiu Moruțan, pe lista lui Galatasaray
  • Transferul încă nu a picat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și