Închide meniul

Gigi Becali a virat 50.000 de euro în contul celor de la Dinamo. Anunţul făcut de PCH: „Situaţia asta a dus la acceptarea acestei oferte!” Se pregăteşte o nouă vânzare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 23:05

Gigi Becali a virat 50.000 de euro în contul celor de la Dinamo. Anunţul făcut de PCH: „Situaţia asta a dus la acceptarea acestei oferte! Se pregăteşte o nouă vânzare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Gigi Becali a virat 50.000 de euro în contul celor de la Dinamo pentru transferul lui Mario Lăcătuş. Peluza Cătălin Hîldan a anunţat pe reţelele de socializare că banii plătiţi de Gigi Becali pentru puştiul Mario Lăcătuş au intrat în conturile clubului. Patronul FCSB a plătit 50.000 de euro pentru noul Lăcătuş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au anunţat că banii de la Gigi Becali au fost folosiţi pentru a plătii salariile restante ale antrenorilor de la juniori. Fanii au anunţat că mai există o ofertă de 200.000 de euro pentru un alt junior.

PENTRU CĂ TREBUIE SĂ FIȚI INFORMAȚI despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă comunicăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuș. Situația în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte. Da, nu este deloc o veste bună. Este cât se poate de tristă și toate acuzațiile care vor curge în comentarii sunt motivate.

Tot astăzi, din acești 50.000€ au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori și jucătorii de la Dinamo 2. Altfel, exista riscul să pierdem și alți jucători care și-ar fi depus memoriu. Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situație foarte delicată. Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui. Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului și până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-și contiunua activitatea.
Mai avem o ofertă de 200.000€ pentru un junior. De data aceasta din străinătate. Vă ținem la curent dacă se concretizează„, a anunţat PCH.

Gigi Becali a virat 50.000 de euro pentru „noul” Lăcătuş

Gigi Becali și-a fixat un obiectiv din a aduce cei mai valoroși tineri jucători la Academia FCSB! Finanțatorul roș-albaștrilor le-a dat o lovitură rivalilor de la Dinamo și a adus la echipa sa unul dintre cei mai talentați juniori ai ”câinilor”.

Reclamă

FCSB l-a adus pe Mario Lăcătuș, un junior U17, născut în 2004. Becali a plătit în schimbul său 50.000 de euro.

Este tipul de mijlocaș total, face ambele faze, și de atac, și de apărare, foarte bun la construcție”, așa este recomandat Mario Lăcătuș de către cei care-l cunosc.

”Este un tânăr talentat, altfel nu se agita FCSB să-l ia cât mai repede și să dea și niște bani. O să auziți de acest nou nume Lăcătuș, cum de altfel s-ar putea ca mai mulți tineri de viitor de la Dinamo să ajungă la FCSB”, au povestit apropiați ai clubului, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și