Închide meniul

Gigi Becali a vrut să scape de el, dar și-a anunțat revenirea la FCSB în vară: "E un club mare, trebuie să mă întorc"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2020, 15:13

Gigi Becali a vrut să scape de el, dar și-a anunțat revenirea la FCSB în vară: "E un club mare, trebuie să mă întorc"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

William De Amorim revine la FCSB

Până să ajungă în Grecia, De Amorim intrase în dizgrația lui Gigi Becali. În încercare de a i se grăbi plecarea, a fost obligat să se antreneze singur, la baza de pregătire din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William De Amorim se întoarce la FCSB

700.000 de euro au pătit roș-albaștrii, în 2016, pentru jucătorul care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu. A fost folosit pe mai multe posturi, dar nu a confirmat.

"Chiar îmi este dor de România. Am stat prea mult, șapte ani și jumătate. A fost foarte frumos. Mi-e dor de prietenii pe care mi i-am făcut acolo și chiar de fotbalul de acolo. Eu sunt aici împrumutat de FCSB până în vara. Eu mai am un an de contract și încă nu știu ce se va întâmpla. Mai am un an de contract. Dacă se ia după contract, trebuie să mă întorc la FCSB. 

William de Amorim: "FCSB e un club mare"

Eu la Astra am fost foarte bine, am crescut bine acolo. Când am ajuns la FCSB, în primele șase luni a fost bine pentru mine. Am început foarte bine, după aceea am avut niște probleme personale. Soția a fost gravidă, a trebuit să plec în Brazilia cu trei luni înainte de naștere. Am rămas singur, după s-a născut copilul, nu l-am văzut. Am văzut copilul când avea trei luni deja, chiar mi-a fost greu. Evoluțiile mele au scăzut un pic și de acolo a început toată problema.

După ce am semnat cu FCSB, toată lumea m-a vazut bine. FCSB e un club foarte mare în Romania și am fost respectat", a declarat De Amorim pentru Telekomsport.

Reclamă

Pentru a-l transfera definitiv pe De Amorim, Xanthi trebuie să plătească 150.000 de euro. Fotbalistul de 28 de ani a înscris 2 goluri în 19 partide din campionatul Greciei. Pentru roș-albaștri a marcat de 3 ori în 39 de meciuri din Liga 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și