Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gigi Becali, Adrian Porumboiu, Silvio Berlusconi! Ce au în comun cei trei, a dezvăluit fostul finanțator de la Vaslui! ”Nu trebuie să se prescrie! Ce am făcut, am făcut”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2022, 15:57

Gigi Becali, Adrian Porumboiu, Silvio Berlusconi! Ce au în comun cei trei, a dezvăluit fostul finanțator de la Vaslui! ”Nu trebuie să se prescrie! Ce am făcut, am făcut”

Adrian Porumboiu, atac dur la Florinel Coman

MMA / MMA2 via Hepta

Gigi Becali, Adrian Porumboiu, Silvio Berlusconi, sunt doar câțiva dintre patronii din fotbal care se bagă peste antrenor. Finanțatorul de la FCSB nu este singurul om care aduce bani în fotbal și face schimbările la echipa sa. ”Toată lumea se amestecă. Și eu am intervenit!”, a anunțat fostul patron de la Vaslui la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu nu se ferește să recunoască faptul că se băga peste antrenor, pe vremea când era finanțator. Fostul mare arbitru român a povestit un episod în care Silvio Berlusconi i-a dictat schimbările lui Ancelotti, chiar la un Milan – Barcelona.

Nu trebuie să se prescrie. Ce am făcut, am făcut. Nu trebuie să mă comparați cu Gigi. Ce am făcut, am făcut. Am intervenit. Nu pot să spun că nu am intervenit. Făcea și Berlusconi la Milan. Eu am auzit treaba asta. Am stat în fața lui, eram observator la Milan cu Barcelona.

L-a chemat pe Galliani și i-a transmis lui Ancelotti să facă o schimbare. S-a făcut schimbarea. Toată lumea se amestecă. Pe banii lui, pot să se amestece. Eu am intervenit și nu mi-e rușine cu ce am făcut. De câte ori am intervenit am făcut-o bine”, a povestit Adrian Porumboiu la AS.ro LIVE.

Mihai Stoica îl susține pe Gigi Becali

Și managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, îl susține pe Gigi Becali. Acesta a dezvăluit faptul că și alți patroni din Liga 1 se implică la echipă. Patronii de la Universitatea Craiova și Rapid, Mihai Rotaru și Victor Angelescu, și-au impus ideile în fața antrenorilor.

Reclamă

Gigi Becali nu este singurul! Subiectul de la Craiova nu l-ați abordat și voi? Cu toate schimbările făcute la pauză și ultima în minutul 57? Dacă jucătorii de la Rapid și Craiova au fost introduși la pauză și scoși după 20 de minute – Nistor, Ioniță, alea au fost schimbări care par schimbări de antrenor?

Nu înțeleg de ce se vorbeşte atât de mult de schimbări, nu avem alt subiect? Face Gigi schimbările. OK. Fac și alții în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeți? Dacă omul iese și spune că nu le mai face… Câte meciuri au fost la care nu s-au mai făcut schimbări la pauză?”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Adrian Porumboiu, povești de senzație, la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și