Închide meniul

„Gigi Becali nu este singurul!” Mihai Stoica anunță că și alți patroni din Liga 1 dictează schimbările. „Sunt bune glumele astea, dar la stand-up comedy!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 0:06

„Gigi Becali nu este singurul! Mihai Stoica anunță că și alți patroni din Liga 1 dictează schimbările. „Sunt bune glumele astea, dar la stand-up comedy!

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Subiectul „schimbărilor” a fost adus în discuție la fiecare meci al lui FCSB din ultima perioadă. Gigi Becali a anunțat public că îi impune jucători și schimbări lui Toni Petrea. Mihai Stoica asigură că și alți patroni din Liga 1 au același obiceiuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB susține că și patronii de la Universitatea Craiova și Rapid, Mihai Rotaru și Victor Angelescu, și-au impus ideile în fața antrenorilor.

Mihai Stoica anunță că și alți patroni din Liga 1 dictează schimbările

MM a dat exemplu ultimul meci jucat de Universitatea Craiova, 1-3 cu FC Voluntari, când Reghecampf epuizase deja toate schimbările în minutul 57.

Oficialul de la FCSB s-a luat și de Mihai Iosif, care între timp a plecat de la Rapid, pentru explicația pe care a dat-o după ce l-a schimbat pe Alex Ioniță într-un meci cu aceeași Voluntari, scor 0-0.

Gigi Becali nu este singurul! Subiectul de la Craiova nu l-ați abordat și voi? Cu toate schimbările făcute la pauză și ultima în minutul 57? Dacă jucătorii de la Rapid și Craiova au fost introduși la pauză și scoși după 20 de minute – Nistor, Ioniță, alea au fost schimbări care par schimbări de antrenor?

Reclamă

Explicația lui Iosif la schimbarea lui Ioniță: i-a fost frică să nu se accidenteze. Hai, sunt bune glumele astea, dar la stand-up comedy!

Nu înțeleg de ce se vorbeşte atât de mult de schimbări, nu avem alt subiect? Face Gigi schimbările. OK. Fac și alții în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeți? Dacă omul iese și spune că nu le mai face… Câte meciuri au fost la care nu s-au mai făcut schimbări la pauză?”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro

Gigi Becali, de neclintit în fața lui Mihai Stoica și Toni Petrea

Gigi Becali a anunțat, cu vârf și îndesat, că Claudiu Keșeru nu mai are viitor la FCSB. Mihai Stoica și Toni Petrea au încercat să-l facă pe latifundiarul din Pipera să se răzgândească, dar fără succes. În ciuda dorinței comune din jurul echipei, atacantul de 35 de ani nu va mai juca pentru FCSB în actualul sezon, la ordinul patronului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu suntem de acord cu decizia în cazul lui Keșeru. Eu și Toni Petrea ne-am fi dorit ca el să facă parte din lot și să joace. Gigi a spus foarte clar la finalul anului trecut că nu mai joacă niciodată Keșeru, dar cu CFR Cluj (n.r. – 3-3), primul meci al anului, a fost titular, pentru că i-am spus că se pregătește foarte bine. Și a fost de acord să joace.

Apoi, a revenit, a zis să nu mai joace Keșeru pentru că vrea să vadă fotbaliștii care vor fi la noi și la anul. Ce se întâmplă? Campionatul e pierdut deja, Gigi mai are încredere doar în divinitate, dar și pentru mine campionatul e pierdut. Așa că vrea să-i vadă în teren pe Mamut, Ianis Stoica. Am încercat să-l facem să se răzgândească, dar nu vrea”, a spus Mihai Stoica.

Keșeru a fost titular în numai 10 meciuri din acest sezon și a înscris cinci goluri. Mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și