Închide meniul

Gigi Becali, amendat după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului! Patronul FCSB i-a numit „ţigani”

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 22:15

Reclamă
Gigi Becali, amendat după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului! Patronul FCSB i-a numit „ţigani

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a fost amendat după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului. Patronul FCSB i-a numit „ţigani” în luna mai a acestui an. Totul s-a petrecut în momentul în care a vorbit despre posibilitatea disputării meciului FCSB – CFR Cluj în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma sesizării făcute de FRF, Gigi Becali a fost găsit vinovat şi amendat cu 2.000 de lei. De asemenea, patronul FCSB a primit şi un avertisment.

Gigi Becali, amendat după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului

„În temeiul art. 54/1 din RD cu aplicarea art. 54/6 din RD și art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 2000 lei”, se arată în decizia de pe site-ul FRF.

Gigi Becali, derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!”

Gigi Becali a avut o declarație rasistă la adresa fanilor rapidiști. Patronul FCSB ia în calcul și varianta Giulești, în cazul în care nu va primi acceptul să joace pe Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă.

Becali pregătește un plan îndrăzneț și, în același timp, surprinzător, pentru a evolua în „casa” Rapidului.

Reclamă
Reclamă

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă. Mă gândeam să vorbească.

Ei dușmănia lor o au cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Dacă ar accepta, pentru că acolo nu poți să ai pretenții să joci dacă nu acceptă galeria lui Rapid. Adică să le demonstreze giuleștenii că nu sunt dușmănoși, că vor să vadă spectacol fotbalistic.

Mai întâi să se înțeleagă galeriile și apoi vom vedea dacă vom face un demers pentru a juca pe Giulești. Dacă vor accepta, promitem să nu facem nicio sărbătoare în Giulești”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă

Răspunsul lui Gigi Corsicanu, după derapajul rasist al lui Gigi Becali

Gigi Corsicanu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a avut un nou derapaj la adresa fanilor rapidişti. Becali a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj în Giuleşti.

Gigi Corsicanu a avut un răspuns pe măsură pentru Gigi Becali, despre care a spus că „e mai necioplit” şi „ţărănuş”.

„Gigi Becali a mai făcut nişte declaraţii, ne jigneşte. El e mai ţărănuş, mai necioplit, ne face ţigani. Noi îl luăm în glumă, el e mai ţărănuş, sunt nişte ieşiri care îi fac rău.

Nu o luăm în nume de rău, ştim că el aşa vorbeşte, dar ar trebui să fie mai rezervat când vorbeşte de suporterii Rapidului”, a spus Gigi Corsicanu la digisport.ro, în răspunsul pentru Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și