Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali anunță din nou că renunță la FCSB, după dezastrul cu Farul. ”Numai unul e idiotul, prostul, care trebuie să dea banii. Luați-o gratis pe toată. O dau gratis, mă las”

Reclamă

Publicat: 28 februarie 2022, 13:22

Gigi Becali anunță din nou că renunță la FCSB, după dezastrul cu Farul. ”Numai unul e idiotul, prostul, care trebuie să dea banii. Luați-o gratis pe toată. O dau gratis, mă las”

Adio FCSB! Gigi Becali i-a decis soarta lui Claudiu Keșeru

Hepta

”Nu mă mai supăr eu. Fotbalul e o chestiune care trece, merge mai departe. Nu era o chestiune de supărare, am spus ce voi face. Trebuie să iei o hotărâre în viață. Dacă nu le iei, te lovește trenul și te bați la retrogradare ca Dinamo, Rapid și ca toate alea. Uite, și ca Gaz Metan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plus de asta, eu nu mai am mentalitatea care a fost până acum că sunt la fotbal și dau 5-10 milioane și fac eu fotbal să mă bat cu Vasile sau Mitică. Nu, eu am altă mentalitate acum. Nu mai dau niște bani ai mei la fotbaliști ca să joace ei fotbal. Ce, sunt idiot? Dau banii mei la fotbalist? Îți dau bani să joci cum spune antrenorul, nu să driblezi când vrei tu, de capul tău.

Gigi Becali renunță la FCSB: ”Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luați-o, mă, gata!”

Și după aia nu contează dacă câștigi sau nu că îți dă Becali încontinuu. Sau că facem academie, băgăm 30 de antrenori și cheltuim bani. Academia 150.000 pe lună, nu mai vreau atât, vreau 60.000 de euro pe lună. Asta spun eu că fac și o spun de 100 de ori ca să înțelegeți.

Toată lumea se uită la fotbal că le place și numai unul e idiotul, prostul, care trebuie să dea banii. Nu merge așa, el dă banii doar dacă poate să-i scoată. Ne calificăm într-o competiție să luăm 6-7 milioane, să putem să plutim, la revedere.

Gigi Becali: ”Să-i dau lui Tănase 30.000 și 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot?”

Văd ce lichidez, ce vând, și lichidez fotbalul. Mai merg eu la fotbal? Stau acasă și mă uit la televizor. Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luați-o, mă, gata! Vreți 36 de milioane? Luați-o gratis pe toată. O dau gratis, mă las. Iau jucătorii, văd care sunt cei 6-7 jucători, fac contracte cu ei. Dar nu contează, las echipa încet-încet. 5.000-6.000 pe lună. Eu bani nu mai dau.

Reclamă

Nu există nicio justificare pe globul ăsta, doar la arabi, care dau miliarde ca să se distreze. Dar la mine? Să-i dau lui Tănase 30.000 și 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot? Îi dau, dar să alerge. Vine mingea la el și se rotește în loc. Se face că dă, mai merge doi metri, se mai învârte o dată. Am un singur fotbalist acolo – Octavian Popescu, care joacă și în momente de criză”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

FCSB a pierdut meciul cu Farul, scor 0-2, din etapa a 28-a a Ligii 1. Roș-albaștrii au rămas la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Gigi Becali și-a luat adio de la titlu.

FCSB area un program infernal. Va juca etapa viitoare cu FC Argeș, care își joacă ultima carte pentru clasarea între primele șase echipe din Liga 1. După, pentru roș-albaștri urmează confruntarea cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și