Închide meniul

FCSB – Farul 0-2 | Adio, titlu! Gigi Becali asigură că CFR Cluj e deja campioană. „E debandadă. Nu poți câștiga campionatul cu un singur jucător”. Cine l-a enervat pe patron

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2022, 23:40

FCSB – Farul 0-2 | Adio, titlu! Gigi Becali asigură că CFR Cluj e deja campioană. „E debandadă. Nu poți câștiga campionatul cu un singur jucător. Cine l-a enervat pe patron

Gigi Becali, convins că FCSB nu mai poate câștiga titlul

Profimedia

Patronul lui FCSB i-a arătat cu degetul pe Șerban, Cordea, dar și pe căpitanul Florin Tănase. A precizat că singurul fotbalist de top pe care îl are este Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali o vede deja pe CFR Cluj campioană

După joc și după ce jucăm, s-a cam terminat (n.r. lupta la titlu). E cam terminată. Anul ăsta nu ai de ce te simți dezamăgit. E dezamăgire când e egalitate de puncte, când te bate Iașiul… Acum au fost 10 puncte și nu ne-am apropiat deloc de ei. Nu există. Jucătorii nu înțeleg un lucru. E debandadă! Toți driblează și nu pasăm. Nu e o echipă organizată. Șerban driblează, Cordea cum prindea mingea se învârtea în loc. Florin Tănase la fel. Mai bine mă învârt pe loc și pierd mingea.

Ăsta era meci de câștigat. Știam că Farul nu joacă închis. Puteau să piardă 0-5. E clar! Nu se poate câștiga campionatul cu un singur jucător. Avem un singur jucător. Tavi Popescu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB area un program infernal. Va juca etapa viitoare cu FC Argeș, care își joacă ultima carte pentru clasarea între primele șase echipe din Liga 1. După, pentru roș-albaștri urmează confruntarea cu FC Voluntari.

Pe Arena Națională, Jefte Betancor a deschis scorul în minutul 41. După pauză a marcat și Virgil Ghiță (51), după o gafă de proporții a defensivei adverse. Constănțenii au obținut un succes uriaș în lupta pentru calificarea în play-off.

Reclamă

Toni Petrea a avut mari probleme înainte de FCSB – Farul

Toni Petrea nu s-a putut baza pe patru jucători pentru meciul cu Farul Constanța. Valentin Crețu, Risto Radunovic, Adrian Șut și Darius Olaru au fost loviți de gripă și nu au prins lotul pentru confruntarea cu echipa lui Gică Hagi.

Risto Radunovic avea șanse infime să joace, chiar dacă nu se îmbolnăvea. Fundașul a suferit o ruptură musculară, iar locul său în echipa de start a roș-albaștrilor a fost luat de Sorin Șerban, unul dintre preferații lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și