Închide meniul

Gigi Becali anunţă haosul la Dinamo: „Special a fost retrogradată, ca să vină Badea! Au interese!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 17:44

Gigi Becali anunţă haosul la Dinamo: „Special a fost retrogradată, ca să vină Badea! Au interese!

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB - Saburtalo 4-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali anunţă haosul la Dinamo, după ce gruparea din Ştefan cel Mare a fost retrogradată pentru prima oară în istoria de 74 de ani. Patronul FCSB este ferm convins că vor apărea mari probleme după ce noul stadion al „câinilor” va fi construit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cea mai mare nebunie este că a făcut România din banii românilor patru-cinci stadioane noi și echipele nu au unde să joace. Știi ce ar fi frumos? După ce se construiește Ștefan cel Mare, chiar se poate întâmpla să zică Badea: ‘Stai domnule că noi suntem Dinamo și tu nu joci, acum joacă și tu în pribegie ca FCSB’.

Gigi Becali anunţă haosul la Dinamo

O să vedeți voi de nu va fi așa, că durează până se face stadionul, ei o să promoveze (n.r. – echipa lui Nicolae Badea), că au niște interese imobiliare și au contracte pe societate. De aia trag de ea, că vor să o bage în Divizia B și după o să o bage și în A.

Dinamo special a fost retrogradată, ca să vină celălalt Dinamo. Și atunci să zică: ‘Pe stadionul acesta joacă Dinamo adevărata, nu ai palmaresul’. Ei au continuat activitatea lui Mulțescu, lui Dudu Georgescu, lui Dinu, a lui Dumitrache, dar nu este, ce dacă a continuat. O să mai strângă ei câteva nume care au mai fost acum în ultimul timp, un fel de Ogăraru și aia e”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Dinamo, din nou în atenția investitorilor străini

Dinamo a intrat din nou în atenția investitorilor străini. Clubul din „Ștefan cel Mare” se află în cel mai „negru” punct din istorie, după retrogradarea în Liga a 2-a. Oficialii lui Dinamo caută investitori, iar soluția ar putea veni din afară.

Reclamă

Chiar dacă experiența anterioară cu investitorii străini a dus la prăbușirea clubului, se pare că dinamoviștii sunt dispuși să asculte o nouă ofertă venită din afara țării. Potrivit gsp.ro, există un grup de investitori străini interesați să cumpere pachetul majoritar de acțiuni (72,87%) de la Dorin Șerdean.

Investitorii respectivi și-au trimis reprezentanții români la meciul amical disputat astăzi de Dinamo cu Concordia și pierdut cu 1-0. Aceștia au urmărit partida din tribunele stadionului din Chiajna, departe de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și de camerele foto.

„Interesul e real. Există și o firmă din străinătate dispusă să investească bani. S-a făcut și un fel de audit, iar astăzi reprezentanții au fost trimiși la meci”, au spus persoanele din anturajul conducerii lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și